Minden, amit 50 felet tudni érdemes

Silver Fox

Ponthatár, és ami utána van

2010. július 28. - pattani

Megtörtént az idei felvételi ponthatárok meghatározása, most már mindenki tudja, hova jutott be. Vagy éppen nem. Milyen opciók is vannak?

Felvettek, az első helyre, örülünk.

Felvettek, de nem az első helyre, de örülünk.

Nem vettek fel sehova, vagy nem örülünk. Ilyenkor kicsit tanácstalanná válik az ember, mit is lehet tenni. Első körben persze ellenőrizni még egyszer, hogy biztosan nem sikerült-e. Ha sajnos tényleg nem, akkor marad a pótfelvételi, vagy más, OKJ-s képzések. Illetve fontos azt is átgondolni, milyen terveink voltak ezzel az iskolával. Lehet, hogy első felindultságunkban elkeseredünk, de később valami fontos következtetést tudunk levonni a rossz tapasztalatból.

Ha mindent erre építettünk, természetesen nagyobb a csalódás. Azonban fontos az, hogy kicsit próbáljunk meg távolabbra tekinteni, lehet, hogy éppen ősszel talál meg álmaink munkája, és egyelőre nem is lett volna időnk az iskolával foglalkozni, vagy a tandíjra szánt összeget éppen másra kell költenünk. Ha viszont mindenképpen a kijelölt szakra szeretnénk menni, akkor kicsit mérlegeljünk, miért nem sikerült, jövőre hogyan lehetne több pontot összeszedni, és akkor majd újult erővel és lendülettel vessük bele magunkat a tanulásba!

A bejegyzés trackback címe:

https://silverfox.blog.hu/api/trackback/id/tr962182236

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Meghirdették a pótfelvételit 2010.07.28. 16:54:01

Nyilvánosságra hozták a pótfelvételi lehetőségeket: körülbelül 400 szakon hirdettek meg költségtérítéses képzéseket. Jelentkezni augusztus 10-ig lehet, a ponthatárok pedig augusztus 27-én derülnek ki.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása