Minden, amit 50 felet tudni érdemes

Silver Fox

A szekusokról - másképpen

2010. november 12. - irogato (törölt)

Minden rendezvényen, bulin ott vannak, sokszor utáljuk őket, van, amikor örülünk a segítségüknek, de általában sokan lenézik őket. Ők a kidobók, szekusok stb.

A rendezvénytől függően kapnak hideget-meleget, folyamatos attrocitásoknak vannak kitéve, és mégis ott vannak. Miért is? Nem, nem a magas fizetés miatt. Nem kapnak magas fizetést. Alacsony iskolai végzettség? Hát, igen, a viccek is mindig erről szólnak, de nem lehet általánosítani.

Az egyik ilyen őr például kereskedelmi diplomával rendelkezik, középvezető volt, 10 évig. Elmondása szerint szinte sosem tudott aludni, a folyamatos stressz teljesen kikészítette. Azt mondta, köszöni szépen, elég ennyi. És beállt (vagyis vissza) biztonsági őrnek. A korábbi sport tapasztalatait itt abszolút tudta kamatoztatni, ezen felül pedig olyan társaságba került, ahol nem egyedül volt diplomás… Sőt, ahogy fogalmazott „volt olyan, hogy 10 emberből mindenkinek volt felsőfokú végzettsége”. Ők sokat dolgoztak együtt, jó társaság volt, és senki nem említette a diplomákat, mindenki végezte a dolgát.

Így is lehet csinálni. Miközben pontosan tudják magukról kik ők, mennyit érnének/érhetnének a munkaerő-piacon, ott maradtak, és kitartanak. Mert nekik így éri meg.

A bejegyzés trackback címe:

https://silverfox.blog.hu/api/trackback/id/tr462444122

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása