Minden, amit 50 felet tudni érdemes

Silver Fox

Magvas rendelet

2011. május 04. - pattani

Tegnap még azon füstölögtem, hogy mindig a bagósokat bántják. Hát, így legyen ötösöm a lottón! Jászladányban mostantól munka közben szotyizni tilos!

A képviselőtestület roppant fontos problémát tárgyalt: hogyan lehetne javítani a közmunkások munkamorálján, az országos szabályozáson túl mivel lehetne őket hatékonyabb munkavégzésre ösztönözni. Nyílván, ahogy az ilyen helyi üléseken szokott, volt az asztalon pogi meg ásványvíz, amikor valamelyik képviselőnek hirtelen elterelődtek a munkáról a gondolati, és már az esti meccsre gondolt. Mennyivel izgalmasabb volna, mint itt ülni, lenne sör, meg szotyi

És ezen a ponton megszólíttatott: Te mit gondolsz erről, kedves képviselőtársam?

Ööö… szotyi…

Csak ennyit bírt kinyögni, és mivel köztiszteletben álló férfiúról van szó, megszavazták.

Így képzelem én.

 

A polgármester azonban másként indokolta a döntést. Mint mondta, a közmunkásokat többnyire szemétszedésre irányítják a városban. Ők viszont munka közben szotyiznak, és elköpködik a héját. Vagyis, amit megtisztítottak, azt újra összekoszolják. Polgármester Úr! Arra nem gondolt, hogy ez is egy módja a munkahelyteremtésnek?

A bejegyzés trackback címe:

https://silverfox.blog.hu/api/trackback/id/tr752876371

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása