Minden, amit 50 felet tudni érdemes

Silver Fox

Állíts ki bizonyítványt a képességeidről!

2014. június 20. - nagymenő

A könnyebb Európai Uniós munkavállalás érdekében az Európai Bizottság egy új ötlettel jelent meg, ami segíthet bizonyos szakmákban a képességek, készségek összehasonlításában. Ez is egy standard, mint az Europass önéletrajz. A neve: Skills Passport

skill.jpg

Ha meg akarod kímélni, hogy teszteljenek, hogy gyakornokoskodj, vagy hogy egszerűen csak bizalmatlanok legyenek a tudásoddal képességeiddel szemben, itt a megoldás: Skills Passport. Egészen pontosan: Hospitality Skills Passport.

Ez az útlevél, ha már ezt a nevet kapta, alapvetően a vendéglátóiparban, a turizmusban munkát keresőknek ad támogatást. Az europass önéletrajzokhoz hasonlóan egy web-es alkalmazásban kell az adatokat megadni.Olyanokat, mint a nyelvtudás - ez az alap, egészen odáig, hogy milyen területeken és konkrétan milyen tapasztalatokat szerzett az ember. Hasznos segítség.

A kitöltött formátum később egy PDF formátumban - ahogy az europass önéletrajzok is - menthető és mailben küldhető azonnal, vagy csatolható az önéletrajzhoz is.

Az ötletgazdák azt remélik, hogy segítségével gyorsabban döntenek egy felvételről és a jelöltek közül is jobban tudnak válogatni. Arról nem is beszélve, hogy akiknek van ilyen, azok egyszerűbben összehasonlíthatók más jelöltekkel.

 

Hospitality Skills Passport
Hospitality Skills Passport
Hospitality Skills Passport
Hospitality Skills Passport

A bejegyzés trackback címe:

https://silverfox.blog.hu/api/trackback/id/tr376388741

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása