Minden, amit 50 felet tudni érdemes

Silver Fox

Földet is kaphat, ha dolgozik – Kanadában

2016. szeptember 21. - nagymenő

Facebookon keres alkalmazottakat a Farmer’s Daughter Country Market farm és pékség a kanadai Whycocomag településen. A falu Nova Scotia-ban, egy Cape Breton nevű szigeten található, és mindössze 80 lakója van. Ha a hirdetés sikeres lesz, már 86-en laknak majd itt. Ősztöl ugyanis három embert vennének fel, további hármat pedig a tél elmúltával alkalmaznának.

whycocomagh.jpg

Aki közülük öt évig marad, saját földet is kaphat a település mellett. A sajátos ajánlatra azért volt szükség, mert, bár a sziget gyönyörű, természeti adottságai kiválóak, a lakosság száma alacsony, így helyben munkaerőt találni lehetetlen. Most olyan dolgozókat keresnek, akiket vonz a természet, szívesen válnának hosszabb távon is a közösség tagjaivá, el tudják képzelni az életüket távol a városok zajától. A föld, amit a vállalkozás ajánl, erdős terület. Közművek sincsenek, de aki vállalja az öt évet, utána felépítheti saját erdei házikóját, ahol a nap és a szél erejével termelhet magának áramot. Bár a munkáért – a kanadai viszonyokhoz képest – alacsony fizetés jár, a vadregényes ajánlatra kevesebb, mint egy hónap alatt háromezernél is többen jelentkeztek a világ minden tájáról. Az első három szerencsést már ki is választották. Jelentkezni azonban továbbra is lehet, a kanadai munkavállalási engedély azonban feltétel.

A bejegyzés trackback címe:

https://silverfox.blog.hu/api/trackback/id/tr6211732905

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása