Minden, amit 50 felet tudni érdemes

Silver Fox

Sármos, szexis, elmúlt 60

2017. március 17. - nagymenő

Jól áll nekik a kor. Nem fog rajtuk az idő, sőt, van, akin javít. Azok az ezüstös tincsek, a szemkörnyéki nevetőráncok kifejezetten szexisek. Biztos vagyok benne, hogy rajongótáborukat náluk jóval fiatalabb hölgyek is erősítik. A derékhad persze azokból kerül ki, akik már 20-30-40 évvel ezelőtt is értük rajongtak.

  1. Bruce Willis (62)

bruce.jpg

A Die Hard filmek sztárját a magyar közönség először a Simlis és a szende sorozatban láthatta. Bár azóta a haját elvesztette, a csibészes mosoly megmaradt. A frizuráján kívül semmi nem változott.

  1. Pierce Brosnan (63)

pierce.jpg

Sokan vitatkoznak azon, ki volt a legjobb James Bond. Elegancia és sárm tekintetében a 63 esztendős sztár aligha legyőzhető. Ki nem irigyelte Meryl Streepet, amikor a Mamma Mia-ban a holdfényes tengerparton vele romantikázott? Valójában az ír szívtipró több mint húsz éve hűséges szerelméhez, aki külsőre nem igazán hasonlít a hollywoodi dívákra. Ezért külön imádjuk!

  1. Denzel Washington (62)

denzel.jpg

Emlékeztek még arra, hogy a filmvásznon ő alakította az USA első színesbőrű elnökét? Aztán a fikció valósággá vált. Felmerül a gyanú, hogy úgy castingolták annak idején Obamát, hogy hasonlítson rá. Tény ugyanis, hogy a női szavazóknál ez előny. Denzel Washingtonnál persze arról sem érdemes megfeledkezni, hogy két Oscar-díját nem csupán a két szép szeméért kapta – noha azokért önmagában megérdemelné.

  1. Kevin Costner (62)

kevin.jpg

91-ben a Farkasokkal táncolók című filmért két Oscart is bezsebelt. A mozi megkapta a legjobb filmnek járó szobrot, Costnert pedig rendezőként díjazták. Mi díjazzuk most is, hiszen időnként szakállal, időnként anélkül, de változatlanul több, mint testőr!

  1. Tom Selleck (72)

tom.jpg

Lássuk be, a Magnum című sorozat valójában nézhetetlen lett volna, ha Tom Selleck nem rohangál benne folyamatosan strandszerkóban. Nem mintha a Hawaii mintás ing annyira szexis lenne, de rajta még az sem rontott. Ahogy valószínűleg ő az egyetlen férfi a földön, akinek még a bajusz is jól áll. Még mindig, így 70-en túl is.

  1. Harrison Ford (74)

harrison.jpg

Indiana Jones már nem igazán „fiatalúr”. A Csillagog Háborújának sztárja, amikor a külsejéről kérdezték, azt mondta: „Úgy szeretnék kinézni, mint bárki más. Nem igazán vágyom arra, hogy vonzzam a tekinteteket.” Sajnáljuk, Harrison. Úgy tűnik, ez az álmod már soha nem fog megvalósulni.

  1. Richard Gere (67)

richard_gere.jpg

Micsoda férfi! Richard Gere a nyolcvanas évek filmjeinek legnagyobb szívrablója. És nemcsak a mozivásznon. A korszak legszebb nőjének kikiáltott Cindy Crawford az ő oldalán találta meg a boldogságot, igaz, csak rövid időre. Pedig most is jól mutatnának együtt. Az idő ugyanis sem Cindyn, sem Richardon nem fog.

A bejegyzés trackback címe:

https://silverfox.blog.hu/api/trackback/id/tr4112345459

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gregaba 2017.03.18. 12:30:42

Stallonén és Arnoldon azért már meglátszik a 70 feletti kor, de valahogy mégis idekívánkoznak szerintem: a sármjuk működik továbbra is.

degeco 2017.03.18. 13:44:00

Tom Selleck?
You gotta be kidding me

cardiobascuralis 2017.03.18. 14:06:42

Lehet, hogy nem 20 évvel ezelőtti képeket kellett volna berakni róluk, hanem mondjuk múlt hetit.
Mert valójában ezek egyike sem néz már ki valami jól, már centi vastag vakolattal sem.

Advanced Flight 2017.03.18. 14:35:13

@degeco: +1

Szerintem jöhet még Ed Harris, Sam Neill.

2017.03.18. 14:35:28

Oké tudom, ma már van Viagra.
De azért el nem hiszem, hogy a csajok ezekre buknának.
Maximum nyalni tudnak, mert egyébként csak akkor áll fel, amikor jó irányból fúj a szél.
És ez főleg azon színészeknél a tuti, akik nyomták az alkoholt, a kokaint, és az egyéb gyorsító szereket.
Persze ettől még lehet gusztusa egy-egy Nőnek ezekre, de inkább csak azért, mert híresek/hírhedtek.
Kovács 22 Józsira, aki szintén jól néz ki, de csak sima zöldséges, a kutya sem kíváncsi.

Ennyi.

kúrórudi 2017.03.18. 15:25:07

@Látens Inszinuáció:

akkor hajrá dugasd magad a zöldséges józsival a krumplik között ha neked ez az igényszinted

Advanced Flight 2017.03.18. 15:37:57

@Látens Inszinuáció: szép hosszú wishful thinking volt, amit leírtál.
Ennyi.

2017.03.18. 16:16:21

@kúrórudi:

Öcsém, ne személyeskedj, mert - virtuálisan de - nyakon baszlak!
Kis köcsög.

2017.03.18. 16:16:52

@Advanced Flight:

Tudsz Te ennél jobbat is kicsi rigó.

incognito ergo sum 2017.03.18. 17:34:49

a kardió troll megint mindent jobban tud -- és persze megint hülyeséget beszél, mert ahhoz már lusta, hogy legalább egy kicsit utánanézzen annak, amit jobban tud. úgy látszik ez már egyfajta névjegy :-)) falu bolondja.

szumátrai szikár szatír 2017.03.18. 17:40:10

@Látens Inszinuáció: Azért az mennyire szánalmas már, hogy filmből vett idézettel adod itt a laza gyereket: "csak akkor áll fel, amikor jó irányból fúj a szél."

Saját poénra nem futja kisköcsög?

incognito ergo sum 2017.03.18. 17:44:47

@Látens Inszinuáció:

Mondd, Palácsik Tímea neve mond neked valamit? Vagy ha őt golddiggernek címkéznéd (nem az): Catherine Zeta-Jones megvan? És azt tudod, hogy Harrison Ford (jelenlegi) felesége hány évvel fiatalabb nála?

***

Rólam szerencsére nem írnak az újságok, de két évvel ezelőtt nagyon sok munkával tudtam kíméletesen visszautasítani egy régi barátom érettségire készülő lányának szerelmét és meglepően rafinált közeledését. Pedig én nem vagyok a fenti férfiakhoz mérhető sármőr - egyszerűen csak kedves, türelmes és megértő voltam vele, amikor matekból korrepetáltam.
süti beállítások módosítása