Minden, amit 50 felet tudni érdemes

Silver Fox

Az igazi Csipkerózsika!

2018. február 15. - nagymenő

75 év várakozás után vezette oltár elé a 83 éves kanadai hölgyet élete szerelme. Carol Harris és George Raynes 1943-ban találkoztak először, igencsak romantikus körülmények között. Mindössze nyolcévesen, egy iskolai előadásban szerepeltek. No persze, hogy a Csipkerózsikát vitték színre! Így még az első, ártatlan csók is megvolt, hiszen a női főszerepet Carol, míg a herceget George alakította.

n-carol-raynes-628x314.jpg

A közös szerep később ártatlan diákszerelembe fordult, aminek az vetett véget, hogy George a középiskola után Ontarioba költözött, míg Carol továbbra is Saint Johnban maradt.

A férfi később megnősült, házasságából két fia született, míg a hölgy soha nem ment férjhez. Miután George felesége elhunyt, az idős úr visszaköltözött szülővárosába. Itt találkozott újra gyerekkori szerelmével, és az egykori vonzalom szinte azonnal újjáéledt.

A pár az első csók után 75 évvel házasodott össze. Carol, aki eddig magányosan élt, a z esküvő után azt nyilatkozta, hogy bár nagyon boldog, nehéz lesz megszoknia a feleség státuszt, mint ahogy azt is, hogy ezen túl karikagyűrűt visel. De miután oly sok ideig volt szingli, be kell ismernie: mégiscsak jobb úgy, hogy valakivel megoszthatja az otthonát.

A bejegyzés trackback címe:

https://silverfox.blog.hu/api/trackback/id/tr813672146

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása