Minden, amit 50 felet tudni érdemes

Silver Fox

Szexi boszi és Obama tiltólistán!

2013. november 01. - nagymenő

Jön a Halloween, és - bár az ünnepnek nincsenek túl nagy hagyományai mifelénk – egyre többen gondolják úgy, hogy jó ok a bulizásra. Bulizni persze a tengeren túl is szeretnek, olyannyira, hogy a Halloween a munkahelyekre is betört. A Glassdoor felmérése szerint a munkaadók valamivel kevesebb, mint fele szervez erre az alkalomra céges partyt. Ugyanakkor a munkavállalók 59%-a gondolja úgy, hogy a közös buli jót tesz a munkahelyi morálnak.

obama_1.jpg

Miközben a megkérdezettek 52%-a tervezi, hogy elmegy a céges buliba, mindössze 11%-uk készül arra, hogy jelmezt ölt a jeles nap alkalmából. A karrier tanácsadók őket figyelmeztetik: rendben, hogy buli, meg Halloween, a munkahely azért munkahely. Vagyis ilyenkor sem árt figyelemmel lenni a dresscode-ra.  No, ez a figyelmeztetés azért okoz némi fejtörést. Van olyan cég, ahol a zombijelmez belefér az általános dresscode-ba? Aligha. Ha azonban a céges buli jelmezes, megengedett. A dresscode ez esetben inkább azt jelenti, hogy a szexi boszi vagy nővérke jelmez nem ajánlott. És még valamire nem árt ügyelni: soha ne öltözzünk politikusnak! Igaz, ijesztő akad köztük, politikai nézeteink ilyen formában történő kinyilatkoztatása óhatatlanul súrlódásokhoz vezet.

A bejegyzés trackback címe:

https://silverfox.blog.hu/api/trackback/id/tr535609144

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása