Minden, amit 50 felet tudni érdemes

Silver Fox

Tesztelj ülést! - Nyári munka ajánlatok diákoknak

2012. május 14. - nagymenő

Gondoltam, körülnézek kicsit nyári munka fronton. Meg is találtam rögvest Amerika legjobban fizető diákmunkáját, amely nem más, mint a golfzsák cipelés némi labdatisztogatással izgalmasabbá téve. A hazai piacon ilyenre nem leltem, a választék – legalábbis az ajánlatok szintjén – itthon is széles.
Ami csöppet sem meglepő, hogy leginkább a gyorséttermek alkalmaznának diákokat. Igaz, a nyári munka kifejezés kicsit eufemisztikus, hiszen olyan ajánlat is akad, ahol minimum 5-6 hónapra szerződnek a jelentkezőkkel. Aztán persze tucatjával akadnak telefonos munkát, polcfeltöltést, szórólapozást hirdetők is.  Hostess munka, adminisztratív feladatok, könnyű fizikai munka, akármit is jelentsen ez utóbbi.
Címkézőket is keresnek. Én ezt úgy képzelem, hogy valamire (boríték, doboz stb.) címkéket kell ragasztani. Lehet, hogy rosszul gondolom persze, mert fényképes önéletrajz kell hozzá. Minek? Vagy a címkéző tulajdonképpen mást jelent? A hirdetésből nem derülnek ki a részletek.
Valami izgalmasabb? Például a kisállat-szitter. Ez egészen komolyan hangzik. Valójában elfoglalt dolgozók vagy éppen nyaralók kutyáját kell sétáltatni, macskáját etetni, papagáját itatni. Hogy mennyiért? Nincs adat. De legalább az állatimádóknak szórakoztató.
A legfurább az „üléstesztelő” állás (vagy ülés?). Idézet: „20 percig le kell ülni, majd felállni. Ekkor felvált a társad. Négyen váltogatjátok egymást nyolc órában.” Kíváncsi lennék, hogy mik az alkalmazás feltételei! Mekkora például az ideális fenékméret?

 

A bejegyzés trackback címe:

https://silverfox.blog.hu/api/trackback/id/tr534507244

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása