Minden, amit 50 felet tudni érdemes

Silver Fox

Pisiszünet helyett pelenka a dresscode a japán call centerben

2012. október 10. - nagymenő

A munkamániának is vannak határai – legalábbis eddig ezt gondoltam. Nincsenek, Japánban legalábbis. A legújabb őrült trend a felnőtt pelenka.

diapers.jpg

Nem az inkontinenciával küzdenek azonban a felkelő nap országában a hölgyek, inkább a teljesítménykényszernek és persze a saját hülyeségüknek az áldozatai. Az a 40 másodperc a mosdóban ugyanis szerintük időpazarlás. Mennyivel hatékonyabb becsurrantani úgy, hogy közben szemben ül az ügyfél! Azért egyelőre a többség arrafelé is úgy érzi, hogy a pelenkaviselet kissé kínos, ezért a 25 éves call centeres hölgy sem vállalta a saját nevét, hanem KaoriAdachi álnéven nyilatkozott. Mégpedig azt, hogy lassan fél éve minden nap pelenkában jár dolgozni. Merthogy így hatékonyabb. Azt is mondta, hogy a pelust csak munkába hordja, amikor randizni megy, akkor nem. Valószínűleg nincs egyedül, hiszen Japánban a felnőtt pelenkák forgalma az idén meghaladta a gyerekpelenkákét. Hogy innen hova tovább? Lehet, hogy a munkahelyi dresscode-ba rövidesen bekerül: pelenkát viselni kötelező!

Heti kérdésünk: Te mennyi pénzért váltanál a kávészünet helyett pelenkára?

A bejegyzés trackback címe:

https://silverfox.blog.hu/api/trackback/id/tr444830314

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása