Minden, amit 50 felet tudni érdemes

Silver Fox

Ez aztán a karrier! Csirkefarmról és a szexiparból az Oscar gálára

2013. február 26. - nagymenő

A legnagyobb sztárok sem a vörös szőnyegen kezdték.  Sőt! Némelyikük meglehetősen fura munkával kereste kezdetben a kenyérre valót. A starcrush összegyűjtött néhány celebet, aki, mielőtt ünnepeltté és irigyeltté vált az egész világon, csöppet sem irigylésre méltó, sőt, néha kifejezetten ciki munkát végzett.

csirke.jpg

Hugh Jackman például szülinapi bulikon ijesztgette a hatéveseket, mint Coco, a bohóc. Saját bevallása szerint ebben a szerepben rémes volt. Egyetlen trükköt sem tudott, és ez még az ovisoknak is szemet szúrt. állítólag többször panaszkodtak is. Jackman szerint igazuk is volt. Micsoda mázli! Ha bohócnak bevált volna, nem lehetett volna ott a tegnapi Oscar gálán!

Johnny Depp, mielőtt mindenki kedvenc kalóza lett volna, egy call centerben dogozott. Ismeretleneket hívogatott, és személyre szabott golyóstollakat próbált rájuk sózni. Egy bizonyos mennyiség megrendelése után a vevők egy órát kaptak ajándékba. Johnny azonban, amikor a főnök nem hallotta, közölte a potenciális vevőkkel, hogy átverés az egész, az óra pedig egy vacak.

Matt Damon fiatal korában állítólag pénzért lejtett breaktáncot az utcán. Ezt régi barátja, Casey Affleck pletykálta el róla, Matt viszont nem kívánta kommentálni. Nyilván úgy érzi, ártana a komoly színész imázsának.

Brad Pittről sokan tudják, hogy karrierjét csirklejelmezben kezdte. Egy étterem előtt osztogatott szórólapokat. Emellett limo sofőr is volt. Agglegény bulikba szállította a sztriptíztáncosnőket.

A másik hollywoodi szívtipró, Matthew McConaughey ugyancsak kötődik a csirkékhez. Amikor ausztráliában volt cserediákként, csirkefarmon takarított, hogy legyen egy kis zsebpénze.

Megan Fox táncoló banánként kezdte, egy smoothie bár előtt. A tulajnak nem lehetett túl sok üzleti érzéke, hiszen hollywood egyik legszebb színésznője valószínűleg többeket vonzott volna az idétlen jelmez nélkül.

Jon Hamm, a Mad Man sztárja a pornóiparból indult. Fölösleges azonban kompromittáló képkockákért átkutatni a netet. Berendező volt ugyanis, csak a bútorokat tologatta.

Whoopi Goldbergről aligha gondolná bárki, hogy a szexiparban dolgozott. Pedig igen. Saját bevallása szerint több mint kilencszázan élvezhették annak idején vele a telefonszexet. Azt mondja, jó tréning volt a színészi pályára.

Görkorizó sperma? Még szerencse, hogy a Spice Girls és David Beckham előtt Victoria Beckhamet nem akarta minden második nő utánozni! +Első nyilvános szereplése ugyanis a BBC Body Matters című felvilágosító filmjében volt, igen, görkorizó spermaként!

A bejegyzés trackback címe:

https://silverfox.blog.hu/api/trackback/id/tr695106045

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása