Minden, amit 50 felet tudni érdemes

Silver Fox

Nevet váltott, pasikra vadászik a jótékonysági szervezet

2013. május 21. - nagymenő

Ha a “nő” vagy “női kifejezés szerepel egy szervezet nevében, az elijesztheti a férfi  munkavállalókat. Erre a következtetésre jutottak a Királyi Önkéntes Szolgálatnál Angliában.

_67700976_wrvsgeneric.jpgA szervezetet még 1938-ban alapították, Nők Királyi Önkéntes Szolgálata néven, és elsősorban idősek házigondozásával, segítésével foglalkozik. Eddig egészen jól működtek, annak ellenére, hogy a névben ott szerepelt az a bizonyos szó. Most azonban a szolgálat vezetője, David McCullough úgy tűnik megunta, hogy beosztottai között nincsenek férfiak. “Világossá szeretnénk tenni, hogy a jótékonykodás nem csak a hölgyek feladata, és nem csupán női önkéntesekre van szükségünk” – nyilatkozta. Hogy a névcsere mennyire váltja be a hozzá fűzött reményeket, arról egyelőre nem számolt be a dailybeast.

A bejegyzés trackback címe:

https://silverfox.blog.hu/api/trackback/id/tr135310401

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása