Minden, amit 50 felet tudni érdemes

Silver Fox

Gondolta volna? Ezek a legvacakabb állások Amerikában

2016. április 15. - nagymenő

A careercast.com immár a 28. egymást követő évben rangsorolta a legrosszabb állásokat. Több szempontot vizsgáltak, például a fizetést, az előmeneteli lehetőségeket és a stresszt. Ezek alapján a nyomtatott sajtóban dolgozó újságírók érték el a listán az első helyet, ami ez esetben csöppet sem megtisztelő, hiszen azt jelenti, az ő állásuk a legvacakabb.

jour.jpg

De dobogós helyre küzdötték fel magukat a rádiós újságírók is, övéké a bronz. Igaz, a rádiósok most először kerültek a listára, míg a nyomtatott sajtó képviselői már harmadik éve uralják a dobogó legfelső fokát. Az internetnek köszönhetően úgy átalakult a világon a médiapiac és a hírfogyasztás, hogy az egy-két évtizede még az álommelók listáján szereplő munkakörök mára teljesen lecsúsztak. Ráadásul a lentnél is van lejjebb: az előrejelzések szerint ebben a két munkakörben még az idén legalább 9%-kal csökken az alkalmazottak száma. A listán – ez talán kevésbé meglepő - szerepelnek még a tűzoltók és a katonák. Bár a stressz-faktor náluk a legnagyobb, csak a tízedik és az ötödik helyet szerezték meg. Íme, a teljes lista:

Tűzoltó

Taxisofőr

Hirdetés értékesítő ügynök

Bolti eladó

Kártevőirtó 

Katona

DJ

Rádiós újságíró

Favágó

Újságíró (nyomtatott sajtó)

A bejegyzés trackback címe:

https://silverfox.blog.hu/api/trackback/id/tr368629938

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tehetséges ugandai buzi 2016.04.15. 23:27:08

Lecci, tegyel mar egy szamozast a listaelemek ele, csak hogy egyertelmubb legyen!

Szivesen olvasnek reszletes indoklast, hogy miert vacak egy-egy allas! Pld. A DJ...
süti beállítások módosítása