Minden, amit 50 felet tudni érdemes

Silver Fox

Írtják a T-Mobile-osokat a Telenornál!

2011. május 19. - nagymenő

Ezt a levélrészletet tegnap küldte a MostWanted egyik olvasója:

"olyan projekten vagyok, amikor általában egész nap a Telenorban vagyok. Onnan nem érek el semmit, így csak esténként tudok segíteni. Ráadásul nekem nem telenoros a telefonom, így gyakorlatilag nem tudok telefonálni, mert ahogy bemegyek az épületükbe megszűnik a T-Mobile térerő. Ha ki is cseng, beszélni már nem tudok, de általában ki sem cseng a telefonom. Így mostanában csak az e-mail a kommunikációs csatornám, de az nem olyan gyors, mint a telefon"

Az elnyomott T-Mobile-osról annyit tudni, hogy informatikus. 

Hamarosan jövünk a részletekkel, keressük a Telenorosokat, kíváncsiak vagyunk ara, hogy erre miért van szükség. Arra meg főleg, hogy ez jogilag helytálló-e. 

Azt a gyakorlatot ismerjük, hogy telefont bevini TILOS, de azt, hogy egy rendszert a konkurencia elérhetetlenné tesz.... ennek mi az értelme?

A bejegyzés trackback címe:

https://silverfox.blog.hu/api/trackback/id/tr682916245

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása