Minden, amit 50 felet tudni érdemes

Silver Fox

Prosti és óvszertesztelők jelentkezését várják – és ez nem vicc, hanem álláshirdetés!

2012. július 09. - nagymenő

Ki ne álmodozott volna arról, hogy hivatása egyben a hobbyja is legyen? Vannak, akiknek összejött. Az oddee.com összeszedte  a legszórakoztatóbb állások listáját.

Szigetgondnok

Ez az, amiről mindenki hallott, és sokan álmodoznak azóta is. Ben Southallt 35 000 jelentkező közül választották a Hamilton sziget gondnokává. A feladata: úszkálni, csavarogni, lazsálni, és minderről blogolni.  Az állás hat hónapra szólt, és potom 111 000 dollárt keresett vele. A kérdés csupán az, ezután hová ment szabira?

Luxuságy tesztelő

A Birminghami egyetemista,  Roisin Madigan is igazi mázlista. Egy hónapon keresztül az ágybanfekvés volt a feladata. Egy eredetileg a Savoy Hotel számára luxus fekhelyeket készítő cég alkalmazta a feladatra.  A modern borsószem királykisasszony egy bemutatóterem közepén heverészett, szunyókált, és persze blogolt. 1 000 font ütötte érte a markát. A gond csak a munkaidő: ez ugyanis reggel 10-től este hatig tartott. Bár baglyoknak ez ideális is lehet.

Szállodai vízicsúszda tesztelő

Tommy Lynch beutazta szinte az egész világot. Egy szállodalánc csúszdáit tesztelte Egyiptomtól Mexikóig, a Dominikai Köztársaságtól Spanyolországig. Az utazás persze csak a bónusz.  A munka: csobbanás. Elég magas? Elég gyors? Biztonságos? Hogy a csúszdamenedzser mennyit keresett, nem lehet tudni. Az viszont biztos, hogy munkaruhára nem kellett túl sokat költenie.

Hivatásos prostitesztelő

Igen, ilyen is van.  A neve Jaime Rascone, és valójában minőségellenőr bordélyházakban. Amúgy volt már DJ és modell is. A Chilei szexuális forradalomról gyűjtött anyagot, amikor Madame Fiorella megpendítette neki: kellene egy megbízható ember, aki az állásinterjúk alkalmával elvállalja az utolsó szűrő szerepét. Ez nem interjú. Nem teszt. Pontosan az, amire gondolnak. Szóval akkor mi is a különbség a prosti és a prostitesztelő között?

Bortesztelő és blogger

Na végre, valami, ami nem elérhetetlen! Ezt itthon is lehet. A példaként említett férfiú California 450 borászatát járja, és havi 10 000 dollárt keres. Vagyis mégis elérhetetlen...

Cukorka kóstoló

A főkóstoló mindössze 12 éves. Neki biztos bejön ez az állás. Nem írják, hogy a fiatalember mennyit keres, de érdemes spórolnia. Fogorvosra.

Óvszer tesztelő

Egy ausztrál cég hirdette meg az állást, mint a világ legjobb munkáját. Nem is egy, rögtön kétszáz jelentkezőt kerestek.  A „melóért" ugyan pénzt nem adtak, de a vállalkozó kedvű tesztelők egy-egy 60 dollár értékű mintacsomagot kaptak. A feladat maga azonos a 4. pontnál szereplővel. Azért jóval szimpatikusabb!

World of Warcraft tesztelő

Ha valaki nem tudná, ez egy számítógépes játék. Ha valaki tudja, sőt, keni vágja, és két hét alatt képes a 80. szintet is elérni, alkalmas. Állítólag 12 millióan játsszák világszerte. Még angolul sem kell tudni, hiszen az idegennyelvű változatokhoz is keres tesztelőt a fejlesztő.

Szórakozási igazgató egy múzeumban

Igen, nem szórakoztatási, hanem szórakozási. A York National Railway Museumban egy hat éves kissrác tölti be a magas posztot. Meseszerű a történet: a korábbi igazgató nyugdíjba ment, a vonatrajongó kissrác pedig kézzel írott levélben jelentkezett. Azt írta: „még csak 6 éves vagyok, de alkalmas a feladatra" . A munkát megkapta. Az ifjú igazgató neve, Sam Pointon. Érdemes megjegyezni. Biztos lesz belőle valaki.

Bringás fotós a Google Maps-nál

Biciklizés, városnézés, sisakra szerelt kamerával. A Google két fiatalt keresett arra, hogy körbebiciklizze Franciaországnak azon részeit, amelyeket kocsival nem lehet megközelíteni. Már a járgány is különleges: háromkerekű, 9 kamera, GPS számítógép és generátor van rá fölszerelve. Talán nem negyven fokban, de amúgy ez a munka is inkább nyaralásnak hangzik.

A bejegyzés trackback címe:

https://silverfox.blog.hu/api/trackback/id/tr434638327

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

euro_állás · http://www.euro-allas.hu/ 2012.07.10. 20:15:10

Amilyen világban élünk már semmin sem lepődök meg.. :S
süti beállítások módosítása