Minden, amit 50 felet tudni érdemes

Silver Fox

„Ha felvesznek, a karomra tetováltatom a cég logóját!”

2012. szeptember 25. - nagymenő

Az álláskeresők gyakran érzik úgy, hogy az interjúztatók, HR-esek teljesen irreleváns, olykor értelmetlen kérdésekkel bombázzák őket. A másik oldalon viszont előfordul, hogy a válaszokon lepődnek meg. Sőt, néha a nevetést is nehéz visszafojtani. A resumark.com összegyűjtötte azokat a valós(!) válaszokat, amelyeken a felvételiztetők a leginkább kiakadtak. Nem mellesleg, egyik válaszadó sem kapta meg az állást...

ikea.jpg

Miért érdekli ez a lehetőség?

Hogy a felügyelőtisztem ne vigyen vissza a börtönbe.Allergiás vagyok a munkanélküliségre.Mint azt bizonyára Ön is tudja, manapság nehéz állást találni. Az elmúlt két évben már 200 állásinterjún jártam.

Miért szeretne a mi cégünknek dolgozni?

A házastársam is ide felvételizik, ezért én is itt akarok dolgozni.Kizárólag a juttatások miatt.Jól nézne ki az önéletrajzomban.

Tudna valamit bővebben mondani a tapasztalatairól?

Még bénább vagyok a számítógépekhez, mint az az önéletrajzomból kiderül.Két hete volt arra, hogy az önéletrajzomat olvasgassa, most meg a tapasztalataimról kérdez. Jellemző a HR-esekre...Ez olyan személyes információ, amit nem szívesen osztanék meg Önökkel.

Miért kellene alkalmaznunk Önt?

Mert ha nem alkalmaznak, az azt bizonyítja, hogy a cégvezetés inkompetens.Ha felvesznek, a karomra tetováltatom a cég logóját!Nagy kincs lennék a programszervezők számára, mert imádok bulizni.

Milyen lenne az Ön számára az ideális állás?

Nem tudom. Nekem még soha nem volt olyan!Micsoda nevetséges kérdés!Elmondom, mit nem akarok csinálni: unalmas megbeszéléseken ülni, vacak melót végezni, és egész nap jó képet vágni az emberekhez.

Mik az Ön gyengéi?

Könnyen feldühödök, és ezért már egyszer börtönbe is kerültem. De maga nem idegesít.Nem hiszem, hogy ilyen kérdéseket feltehet egy állásinterjún!Megtartom magamnak ezt az információt, amíg fel nem vesznek.

Mi az, ami motiválja Önt?

Nagy házam van, nagy kocsim, és komoly hitelkártya egyenlegem. Fizessenek, és boldog leszek.A fizetés nagyon fontos, mert a szerencsejáték adósságaim egyre csak nőnek.A fő motiváció a pénz. Aki mást mond, hazudik.

Miért hagyta ott az előző munkahelyét?

A főnököm teljesen hülye volt. Mindig vitatkozott velem arról, hogy csináljam a munkám.Problémák voltak a szakmai hozzáértésemmel.Randiztam a főnök lányával. Sajnos, házas volt.

Van valamilyen kérdése az állással kapcsolatban?

Mi van akkor, ha reggel úgy kelek fel, hogy nincs kedvem dolgozni?Hány nő dolgozik itt?Ha Ön gyümölcs lenne, mi lenne?Amikor ellenőrzi a jelentkezők múltját, a letartóztatásokat is megnézni?Az összes kolléga olyan csinos, mint maga?

A bejegyzés trackback címe:

https://silverfox.blog.hu/api/trackback/id/tr834801441

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása