Minden, amit 50 felet tudni érdemes

Silver Fox

Unod a melót? Így rúgasd ki magad!

2012. november 12. - nagymenő

A legtöbben persze azért dolgozunk, hogy megmaradjon a munkahelyünk, vagy éppen hogy találjunk egyet magunknak. Hogy mit tegyünk mindezért, arról számos írást, jótanácsot találunk a neten. A voices.com gyűjtése, ami ahhoz ad tuti tippet, hogyan rúgassuk ki magunkat, hiánypótló. Íme, a tanácsok tudatos lúzereknek:

loser.jpg

Késs legalább 15 percet minden nap! 3 perc kevés, azt ugyanis meg lehet érteni, hogy nem volt parkolóhely. Szóval minimum 15 perc! Ha a főnök szóváteszi, csak mondd meg neki: felkelnél te hamarabb is, ha többet fizetne!

Érkezz kiütve! (És meg se próbáld eltüntetni a jeleket.) Szuper hatékony, ha bűzlessz, mint egy sörfőzde. Éreztesd a kollégáiddal, hogy megfájdul a fejed, ha hozzád szólnak, legyáél ellenséges. Ha egy ügyfél telefonálj, szitkozódj! Délre már tuti, hogy nemlesz munkád. Így az egész délután megmarad arra, hogy rápihenj az esti bulira.

Terjessz kínos pletykát a főnökről! A legjobb, ha körlevelet írsz, például arról, hogy láttad őt egy patikában viagrát venni. Ha nő, mesélj arról, hogy az utcán idegeneket szólít le, és szexet ajánl nekik. A legjobb, ha azt terjeszted, hogy lefeküdtél vele, és nagyon vacak volt. Így ugyan te is rossz színben tünteted fel magad, de kit érdekel az a sok seggfej?

Sétálj be az irodába papucsban, fürdőruhában, szalmakalappal a fejeden. Ha a főnök rémülten kérdőre von,mondd meg neki, hogy a vacak fizetésedből nem tellik arra, hogy a tengerpartra menj, ezért az irodában vakációzol.

Tegyél hashajtót a közös kávéba! No comment...

Hívogasd a barátaidat munkaidőben, és beszélj ordítva. Lehetőleg arról, hogy egy csomó imbecillis marha között dolgozol. A melletted ülő kollégád pedig valószínűleg csak hetente egyszer vált alsót.

Jelentsd beteget, a következő napon pedig jelenj meg vadonat új hajszínnel. Ílehetőleg kékkel, hogy mindenki észrevegye. Aztán meséld el, milyen szuper napod volt a fodrásznál, és hogy utána milyen jót shoppingoltál.

Ne zárd el a konyha csapot. De még mielőtt megnyitod, tekerj le jó sok papírtörlőt, és tömd a lefolyóba.

Ne menj be dolgozni. Legalább egy hétig. Ne telefonálj, ne üzenj. Ha visszatérsz, mesélj arról, hogy egy régi, az előző munkahelyeden elkövetett rágalmazási ügy miatt kellett börtönbe vonulnod.

Lopj! Bármit, ami akezed ügyébe kerül, de minél nagyobb, annál jobb. Fogj egy számítógépet, vagy egy fénymásolót. Pakold fel egykiskocsora, és told kifelé,mintha a világ legtermészetesebb dolga volna. Ha a recepciós megállít, mondd meg neki, hogy drogra kell a pénz.

A bejegyzés trackback címe:

https://silverfox.blog.hu/api/trackback/id/tr544903044

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása