Minden, amit 50 felet tudni érdemes

Silver Fox

Az igazi álommeló!

Április végéig még lehet jelentkezni

2013. április 02. - nagymenő

Szeretsz aludni? Úgy érzed profi szinten is tudnád művelni? Jelentkezz! A Hotel Finn hivatásos alvót keres! A szálloda Helsinki központjában található, 35 szobája van. Ezeket kellene tesztelni, profi szunyókálással. Az álláshirdetés szerint dinamikus személyiséget keresnek. Ellentmondásnak tűnik, hiszen a lustálkodáshoz nem kell túlzottan dinamikusnak lenni. A feladat része azonban, hogy miután a munkaidő nagy részében a dolgozó kipihente magát, blogol egy kicsit a tapasztalatairól. A finn és angol nyelvtudás kötelező, az orosz pedig előnyt jelent.  Eddig körülbelül 600-an pályáztak az állásra, de a jelentkezéseket egészen április végéig várják. A 35 napos szerződés május 17-ével kezdődik.

testingbed.jpg

A Hotel Finn nem az első szálloda, amely ilyen típusú munkalehetőséget kínál.  Egy Zhuang nevű kínai hölgy 2010-ben vonult be a történelembe,mint az első profi alvó. Őt 7800 jelentkező közül választotta ki egy kínai utazási iroda szállodai ágyak tesztelésére.

Az igazi első azonban mégsem ő volt, hanem Ben Southall, akit 200 ország 35 000 pályázója közül választottak a Hamilton sziget gondnokának, vagy inkább hivatásos nyaralójának  2009-ben. 

A bejegyzés trackback címe:

https://silverfox.blog.hu/api/trackback/id/tr485188227

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.04.02. 14:52:44

azért ez csak első hallásra/olvasásra álommeló.

az a blogol egy kicsit nem biztos, hogy olyan egyszerű.

Szumi 2013.04.03. 10:01:08

vagy 30 éve volt egy film, ami egy krapekról szólt, akit a felesége el akart tenni láb alól az életbiztosítási összegért, ezért altatóval pumpálta, hátha karambolozik melóba menet. aluszékonyságára felfigyeltek és kapott egy ilyen állást - baromi sok pénzért. Miután már volt pénzük, az asszony ne folytatta a mérgezést az altatóval, amiért is emberünk elveszítette az állását.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.04.03. 12:58:10

@Szumi: jól hangzik, címe nincs meg esetleg???
süti beállítások módosítása