Minden, amit 50 felet tudni érdemes

Silver Fox

Stresszcsökkentő ABC

2010. december 20. - pattani

A karácsonyi pihenés közepette talán kicsit több idő jut magunkra. Ilyenkor a munkahelyi stressz is kicsit kikerül a figyelemből, a feltöltődés kap hangsúlyt. Ahhoz viszont, hogy a hosszú szabadság után meg tudjuk tartani az egyensúlyt, a későbbiekben is figyelnünk kell. A mypath oldalán egy stresszoldó ABC-t találhatunk, amely kicsit megkönnyítheti nemcsak a munkával teli napokat, hanem a mindennapi életünket is.

Íme, a link: http://www.mypath.com/docs/en_US/campus/full/tcm_66-63296.html

És egy kis ízelítő:

T: Tudd a határaidat!

Nincs annál stresszesebb, mint többet vállalni, mint amennyit bírsz.  Mielőtt egyeztetsz egy találkozót, vagy elvállalsz egy projektet, ellenőrizd a napirended és becsüld meg a kért feladat elvégzéséhez szükséges időtartamot.  Csak annyit vállalj, amennyit ténylegesen, és jól tudsz teljesíteni.


N: Nevess rajta:

Tanulmányok kimutatták, hogy a nevetés csökkenti a stresszt és erősíti az immunrendszert. Szóval, igyekezz! Tarts kávé szünetet, vagy ebédelj vicces kollégákkal és ahelyett, hogy az irodai eseményekről, vagy feladatokról beszélnél, mondj vicceket. Ha egyszer sikerül, több fogja követni. Ragályos! J

A bejegyzés trackback címe:

https://silverfox.blog.hu/api/trackback/id/tr62527694

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása