Minden, amit 50 felet tudni érdemes

Silver Fox

Hiányszakmák Vol.: 1 - megvannak a szakácsok!

2011. július 11. - nagymenő

Megvan a magyarázat, hogy miért nics elég sakács Magyaroszágon! / a szakácsok mindig vezetik a hiányszakmák top 10es listáját/ A választ persze nem Magyarországon kell keresni! 

Nyaraláson ideiglenesen tartózkodó informátoraink egy nemzetközi szakácshálózatot lepleztek le. A nemzetközi hálózat Görögörszág, Olaszország, Spanyolország és Málta szállodáinak átvilágításával jututt a döbbenetes eredményre.

A mobilis magyar szakácspopuláció legtöbb tagja Görögország, Olaszország és Spanyolrország - és néha Ausztria - szállodáiban próbál szerencsét, de a legrátermettebbek végül Máltán kötnek ki, mert ott a legjobb! Ők mondják ezt. A görögök rtossz fejek, az olaszok rátartiak, a spanyolok még nálunk is lustábbak, de Málta.... ott jó.

Szóval a magyar szakácshiány egyenesen a máltai nyugalommal és a biztos bevétellel magyarázható - részben.

Ezzel versenyezzen a váci utcai vendéglős!! Büdös, tanulatlan főpincérek és lenyult jattok, csoda, hogy megy mindenki amerre lát!

De ezzel még nincs vége!

A nagy nemzetközi turisztikai bűnszervezetek nem csak a nyári időszakban, hanem télen is szipkázzák már a magyar szakácsagyakat.

Hajókra és Ausztráliába...nem ám közelebb, hanem egyenesen Ausztráliába!

A nagy magyar elvándorlás invesztigációja tovább folytatódik, ha tudjátok, hol kiket lehet nagy tömegekben megtalálni segítsetek a kommentekben!

A bejegyzés trackback címe:

https://silverfox.blog.hu/api/trackback/id/tr833056689

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása