Minden, amit 50 felet tudni érdemes

Silver Fox

A dekoltázzsal is jól lehet keresni

2012. április 06. - nagymenő

A magyar csajok jó, talán ezért is Pesten nyitja meg első kelet-európai éttermét az ismert amerikai didibár lánc a Hooters, ahol csak olyan csajok dolgozhatnak, akiknek jó nagy melleik vannak! A méret és a külalak mellett azért más képességekre is figyelnek a Hooters HR-ei. Például a technikára:

Aki az első rostán túl van, vagyis szépek és nagyok a keblei, jó a technikája, el kell fogadnia a Hooters belső szabályzatát: "ctr Schmitt" a hivatalos website-ról:

The Hooters Girl uniform consists of: White Hooters tank top, orange shorts, suntan hose, white socks, solid white shoes, brown Hooters pouch, name-tag and of course...a smile! The Hooters Girl uniform can not be changed or altered in any way. As well, the Hooters Girl uniform can not be sold to the public for any reason. There is no set requirement in order to be a nearly World Famous Hooters Girl! We look for the All-American Cheerleader / Surfer-Girl-Next-Door image to fill our restaurants. In other words...Very bubbly, outgoing personalities!

A Hooters Girl az a pozíció, ami miatt dugig vannak az éttermeik.

Mellesleg a cég hivatalos honlapja is inkább emlékeztet egy szexlapra, mint corporate oldalra: www.hooter.com- 18+ a tartalom, igaz, jelentkezni is csak gimi után lehet.

A Hooters egy borzasztóan sikeres vállalkozás, ami a koncepciót ismerve nem is csoda. Évtizedek óta működik, ennek ellenére folyamatosan támadják, különösen azért, mert a Hooters Csajoknak "kedvesnek is kell lenniük"!

Ez azt jelenti, hogy törekedniük kell arra, hogy legyen sok testi kontaktus. A vendégek érezzék a törődést, a közvetlenséget. Állítólag akkor többet fogyasztanak.

A Hotters tehát jön Magyarországra, hamarosan kezdődik a válogatás, amit kizárólag HR-es szemmel figyelemmel fogunk kísérni!

A bejegyzés trackback címe:

https://silverfox.blog.hu/api/trackback/id/tr124367401

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása