Minden, amit 50 felet tudni érdemes

Silver Fox

Lunch Beat - új őrület érkezik Budapestre

2012. június 21. - nagymenő

Svédországból indult világhódító útjára a legújabb őrület, a Lunch Beat. A lényeg röviden: táncolj ebédidőben. Az első partit még 2010-ben tartották egy stockholmi garázsban, és mindössze 14-en jöttek össze, hogy a szokásos unalmas munkaközi szünetet feldobják egy kicsit. Sikerült. Már szervezték is a következőt... Aztán a következőket. És egyre több helyen.

Ma már Európa és Észak-Amerika számtalan városában tartanak déli partikat. A fő szabály: táncolni kell! Persze a dübörgő basszus mellé szendvics is jár, ha már egyszer ebédszünet...

Ha lusta vagy táncolni, egyél máshol /www.lunchbeat.org/. Munkáról beszélni szintén nem ér, gondolom, ha már egyszer diszkó, nem is nagyon lehet. Az egész party mindössze egy órán át tart, így nincs bemelegítő ténfergés, rögtön ritmusra mozdul mindenki. 60 percnyi intenzív tánc után aztán vissza az irodába. Ha kissé izzadtan, az sem baj, hiszen a főnök és a beosztottak sokszor együtt ropják.

LB_BP_Logo_01.jpg

Az első budapesti Lunch Beat party jövő csütörtökön lesz a szervezők szerint a budapesti Huba utca 10-ben!


A részleteket itt lehet elolvasni: http://www.facebook.com/LunchBeatBudapest

A Wanted ott lesz!

A bejegyzés trackback címe:

https://silverfox.blog.hu/api/trackback/id/tr464601964

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása