Minden, amit 50 felet tudni érdemes

Silver Fox

Ezt ne tedd a céges bulin!

2012. december 13. - nagymenő

A mértéktelen piálás általános gazdasági és személyes mellékhatásairól már írtunk ezen az oldalon. Vannak azonban más apróságok is, amikre érdemes figyelni. A hereisthecity.com jótanácsai, céges bulikra:

xmasoffice.jpg

Ne beszélj a munkáról! Ez nem egy stratégiai találkozó, hanem egy kötetlen alkalom arra, hogy jól érezd magad a kollégáiddal. Hagyd az unalmas témákat. Ez egy olyan este, amikor mindenki szeretne elfeledkezni az olyan dolgokról, mint a költségvetés, vagy a létszámcsökkentés.

Ne dicsekedj a bónuszoddal! Lehetnek körülötted olyanok, akik az év végén kevesebbet, vagy éppen semmit sem kapnak. Ha azt hallják, hogy te mennyire számíthatsz, olyan, mintha arcul csapnád őket.

Ne kérj fizetésemelést! Lehet, hogy a tavalyi buli óta most látod először mosolyogni a főnököt, de ez még nem indok arra, hogy ezt az alkalmat használd ki, hogy közöld az igényeidet. (Úgysem jön be!)

Ne gyűjts emléktárgyakat az étteremben! Evőeszköz, asztali dekoráció, szalvéta – egyik sem a tiéd! Ne feledd, a tolvajokat mindig elkapják!

Ne viszonozd a házas kollégák bókjait! Rosszul végződhet!

Ne villogtasd az egzotikus (erotikus) tánctudásod!

Légy visszafogott! Ne mutass túl sokat magadból!

És persze – ezt muszáj újra meg újra elmondani - az sem használ a karrierednek, ha rosszul leszel a táncparketten.

A bejegyzés trackback címe:

https://silverfox.blog.hu/api/trackback/id/tr904963858

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása