Minden, amit 50 felet tudni érdemes

Silver Fox

Újévi fogadalmak: takarékosság és új munkahely a toplistán!

2013. január 07. - nagymenő

Bár valamennyien megkönnyebbültünk, hogy a maják tévedtek, és 2013 végül is csak elérkezett, a szorongás, úgy tűnik, maradt. Legalábbis ezt bizonyítja  a MyVouchers.co.uk felmérése, amelynek keretében  1672 embert kérdeztek meg  újévi fogadalmáról.

new-years-resolutions.jpg

A tizes listán persze szerepelnek olyan hagyományos fogadalmak, mint pl. a fogyás, vagy a cigi abbahagyása, az idén mégis az anyagi természetű fogadalmak taroltak. A megkérdezettek 33%-a éjfélkor arra gondolt, hogy az idén több pénzt tesz félre, mint tavaly. 22%-uk megfogadta, hogy kimászik az adósságokból.  A fogyás, a maga 18%-ával csak a harmadik helyre került, és mindössze 2 százalékponttal előzte meg a munkahelyváltást.  Az ötödik, illetve hatodik helyre szorult a dohányzás és az ivás abbahagyása, a hetedik és a nyolcadik helyen pedig két, nagyjából azonos tartalmú fogadalom végzett: kevesebbet dolgozni, illetve több időt tölteni a családdal és a barátokkal. A kilences számú bűnös a csoki: 6% döntött úgy, hogy soha többet. A 10, vagyis utolsó helyen, mindössze 2%-os aránnyal a költözködés landolt.

A bejegyzés trackback címe:

https://silverfox.blog.hu/api/trackback/id/tr735002562

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.01.08. 09:04:11

és azt megkérdezték, hogy vajh milyen drága buliban voltak szilveszterkor???

Mert lehet azzal kellett volna kezdeni a spórolást, nem?
süti beállítások módosítása