Minden, amit 50 felet tudni érdemes

Silver Fox

Türelem rózsát terem?!

2010. november 29. - irogato (törölt)

Igaz történetek sorozatból szemezgettünk, a sztorit az egyik munkaerő-közvetítő cég HR-se élte át:

"Interjú egy munkaközvetítő cégnél, a jelölt egy teljesen átlagos senior pozícióra jelentkezett. Az önéletrajza alapján nem volt semmi feltűnő, vagy kirívó.

A viselkedése azonban furcsa volt és túlságosan választékos volt a megfogalmazása is. Ahogy jöttek a kérdéseimre a válaszok egyre inkább kínosabb volt a helyzet és kibújt a szög a zsákból.

Az úr letagadott néhány év vezetői munkatapasztalatot, mivel az utóbbi pár hónapban munkát keres és túlképzettnek, vagy túltapasztaltnak titulálták, ezért el sem jutott a személyes interjúig. Ezt kiküszöbölve, hogy legalább eddig a fázisig eljusson, jobbnak látta kihagyni a lényeget, és meghúzta az önéletrajzát. Még szerencse, hogy menetközben kiderült az igazság, mert egy másik vezetői keresésünkre pont megfelelő és most a céges interjú időpontját várja.

Tanulság:Érdemes mindig őszintének lenni és kivárni a megfelelő lehetőséget."

by Kati

A bejegyzés trackback címe:

https://silverfox.blog.hu/api/trackback/id/tr832480766

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása