Minden, amit 50 felet tudni érdemes

Silver Fox

Üzleti titkok a facebook-on!

2011. január 03. - nagymenő

Üzleti titkok kerültek ki az egyik multitól a Facebook-ra. Az informatikai háttérszolgáltatásra specializálódott cég budapesti irodájának munkatársa este, otthonról, a saját gépéről osztotta meg barátaival a storyt, hogy egy műszaki probléma miatt a cége nem tudta kiszolgálni egyik - igen speciális feladatot ellátó ügyfelét. A rendszer leállásból nem volt probléma, de a HR főnök sápadt arccal olvasta a bejegyzéseket. 

Házon belül azonnal "nyomozás" undult, hogy ki volt a szivárogtató. A dolog azért kellemetlen, mert ez a kis bejegyzés a céget tönkre is teheti.

További részletek hamarosan, de ha neked is van ilyen storyd írd meg kérek, hogy tanulni tudjunk belőle, mert veszélyes az, ahogyan sokan nem veszik tudomásul, hogy a facebook jó szórakozás, de iszonyú károkat képes okozni. 

A bejegyzés trackback címe:

https://silverfox.blog.hu/api/trackback/id/tr252555938

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása