Minden, amit 50 felet tudni érdemes

Silver Fox

100 ezres tiltakozó akció a McDonald's ellen

2011. július 30. - nagymenő

150 ezernél is többen csatlakoztak eddig a neten egy McDonald's elleni tiltakozó akcióhoz. Az egész alapja egy brutális verekedés, amelynek áldozata egy 20on éves transznemű fiatal amerikai lány. Az eset hetekkel korábban történt az egyik amerikai McDonald's étteremben, de amiért a gyorsétterem-lánc belekeveredett a botrányba az az a tény, hogy az attakról készült videófelvételt a McDonald's alkalmazottja csinálta. Jól látható, hogy inkább kivárta a végkifejletet ahelyett, hogy segített volna.

A videomegosztókon futó felvételt százezrek nézték meg és a legtöbben a McDonalds felelőségét firtatják. A cég röviden csak annyit közölt, hogy az esetet kivizsgálták és megtették a szükséges lépéseket és hozzátette, hogy az üzletet egyébként franchise partnerük üzemelteti, vagyis a felelősség is az övé.

A netes aláírásgyűjtés célja, hogy a McDonald's rúgja ki az alkalmazottat, mert ez a mai napig nem történt meg. Igaz, az elmúlt hetekben inkább ő lett a támadások célpontja, igaz neki csak beszólnak ha látják, de azt Brutálisan teszik!

A bejegyzés trackback címe:

https://silverfox.blog.hu/api/trackback/id/tr843111326

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása