Minden, amit 50 felet tudni érdemes

Silver Fox

13 nyelven beszélő online marketingest keresnek!

2011. augusztus 04. - nagymenő

Ha anyanyelvi szinten beszélsz arabul, magyarul, törökül, görögül, cseh, lengyel, holland portugál, román, dán, héber és bolgár nyelveken és még az angollal sincs bajod, megszedheted magad nagyon. A költséghatékonyság jegyében igazából egy ilyen embert keresünk, de ha ezek közül a nyelvek közül csak néhányat tudnál bevállalni, akkor is jelentkezhetsz.
 
Szállásokat közvetítünk! Multi cég vagyunk és nagyban utazunk és most Európát is megszállnánk. A feladatod az lenne, hogy már létező netes tartalmakat lefordíts, de magadtól is írnod kell! Figyelned kell a konkurenciára, blog-on, fórumokban egyaránt. Persze az üzletet is építened kell.
 
Előnyben vannak azok, akik bírják a stresszt, jól kommunikálnak, értenek a modern online marketinghez, van legalább egy diplomájuk és már egy kis tapasztalatuk is. És végül: ha Te egyedül nem beszéled mind a 13 nyelvet, akkor jó lenne, ha elviselnéd azt a másik 10-12 embert akivel majd együtt kéne dolgoznod!
 
Jelentkezz itt! vagy az allasutansovargo@gmail.com címen!

A bejegyzés trackback címe:

https://silverfox.blog.hu/api/trackback/id/tr693125167

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása