Minden, amit 50 felet tudni érdemes

Silver Fox

60 nap a pokolban - 60 nap tapasztalat

2011. augusztus 31. - nagymenő

Egy 18 éves torontói srác, bizonyos Michael Warshafsky - a nevét most írtam le utoljára - azt találta ki, hogy mielőtt eldöntené, hogy mi is legyen, 60 nap alatt kipróbál 60 "állást", vagy mondjuk inkább 60 foglalkozást! Mielőtt elgondolkodnánk azon, hogy miről is szól ez a kísérlet, nézzük meg a fiút magát! Nevezzük őt "Mr Ambíciózusnak".

 

Michael bevállalós, kétség nem fér hozzá! Volt rabbi, fodrász, építész, fogorvos és még 56 más szakma kipróbálója. Van neki egy blogja www.sixtyinsixty.com néven. 

Osztályozta, kategorizálta és stb a szakmákat. Mondjuk úgy vicces kommentekkel megpróbálta leírni, hogy, hol mit várnak el az embertől. Sikerült. 

A projekt lényege csupán annyi, hogy 60 napon át mindig mások után szegődik és végül a tapasztalatait leírja a blogjában. /olvassátok el!/ A srác bolond, de a tapasztalatait jól leítja. Rabbi szerintem nem lesz, fogorvos sem igazán, de elég lusta ahhoz, hogy recepciós legyen. 

De nem is ez a lényeg!

Michael legalább vette a fáradságot, hogy kicsit szétnézzen a piacon, hogy egy egyetemi diplomával mit is lehet kezdeni. Megtette, megérte - szerintem - majd meglátjuk mi lesz belőle. 


A bejegyzés trackback címe:

https://silverfox.blog.hu/api/trackback/id/tr203194362

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása