Minden, amit 50 felet tudni érdemes

Silver Fox

Add el anyádat 50 ezerért!

2011. november 02. - sue12

Ha anyád jó IT értékesítő akár 50 ezer forint is ütheti a markodat. Használd ki, hogy ismered, tedd fel az adatait erre az oldalra és kapcs 50 000 Forintot Megszületett az amire már nagyon várt az egész magyar állásközvetítő szakma - a www.verdij.hu oldal. A fejlesztők minden bizonnyal jó ötletnek tartják, pedig nem az!

Ez ugyanis egy remek lehetőség arra, hogy jó szándékból valakit olyan kellemetlen helyzetbe hozz, ami aztán többet árt neki, mint gondolnád.

Kíváncsian figyeljük majd a site karrierjét és remélem előbb utóbb azt is megtudhatjuk majd, hogy mennyi vérdíjat fizetett ki. Addig is várjuk, hogy ki és kinek tudna munkát szerezni PÉNZÉRT!

A bejegyzés trackback címe:

https://silverfox.blog.hu/api/trackback/id/tr493347884

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

commentgyár 2011.11.14. 13:26:46

hát, nem is tudom. én amúgy is ajánlanám 1-2 jó ismerősömet, ha tudom, hogy jó egy-egy állásajánlatra, de ha még pénzt is kapok érte, akkor miért ne?
süti beállítások módosítása