Minden, amit 50 felet tudni érdemes

Silver Fox

Napi állásajánlat: göngyöleg koordinátor

2013. október 17. - nagymenő

A göngyöleg koordinátor az a szakma amit sehol nem tanítanak, viszont mindenhol nagyon keresnek. Általában több éves gyakorlattal keresik az embereket, arra nem is gondolva, hogy ha valamit nem tanítanak, akkor gyakorlatot is nehéz benne szerezni. De ezen most lépjünk túl. A göngyöleg koordinátor az az ember, aki nagyon sokat tud spórolni, vagyis keresni egy cégnek. ma a göngyöleg koordinátor mutatjuk be /de ha magadra ismersz azonnal jelentkezz, mert tényleg van ilyen állás/.

gk.jpgA fotón egy klasszikus göngyöleg koordinátor látható. Azért mutatjuk meg, hogy el tudjátok képzelni. Az ő feladata nagyon sokoldalú! Alap szinten az a dolga, hogy például egy kereskedő cégnél a raklapokkal foglalkozzon. A telephelyen ne legyen túl sok, de legyen elég, sok pénzze ne álljon a cégnek benne, de a beszállítókhoz jusson el és ne kelljen mindig venni. És ha sok van valamiért, akkor adja el. Elsőre nem túl bonyolult. DE! Ma erre a pozícióra angol-német nyelven beszélő embert keresnek.

Feladatok

gyártáshoz szükséges göngyöleg anyagok mennyiségének tervezése, csomagolási utasítások kezelése, készítése csomagolási  adatok frissítése, göngyöleg fuvarok szervezése, egyeztetés a beszállítókkal, göngyöleg készletek beszállítóval való egyeztetése, reklamációk kezelése, fuvarköltségek ellenőrzése, riport készítés.

Elvárások

1-2 év hasonló munkakörben és autóiparban szerzett tapasztalat
Német és angol nyelv kommunikáció szintű ismerete
Kiváló kommunikációs készség
Minimum középfokú végzettség

A göngyöleg koordinátor 2.0 már mérnöki tudást igényel, mert ő az aki egy termék csomagolását megtervezi, megrendeli, optimalizálja, hogy olcsó legyen és környezetbarát.

Felhívás!!!

Aki ismer olyan embert, akire illik a leírás azonnal szóljon! van munka!

A bejegyzés trackback címe:

https://silverfox.blog.hu/api/trackback/id/tr55581331

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Konyvtaroslany 2013.10.18. 10:04:46

Hehh, emlékszem, pár éve még azon poénkodtunk, hogy utcaseprőt kerestek "köztisztasági technikus" néven. Szerintem itt ugyanez van, találtak egy jól hangzó nevet a kulimunkához.

frikazojd · http://kocs.ma 2013.10.18. 10:09:16

@Konyvtaroslany: az en felesegem hasonlot csinal, bar a role neve mas. nem mondanam kulimunkanak, nem/alig vegez fizikai munkat, csak telefonalgat meg emailezik egesz nap. angolul. :)

nagymenő 2013.10.18. 15:17:51

@frikazojd: Üdvözlet! Az állásajánlat tényleg létezik! Ha érdekli kérem keressen!
süti beállítások módosítása