Minden, amit 50 felet tudni érdemes

Silver Fox

Munkahelyi szexről kezdőknek!

2014. április 07. - nagymenő

A munkahelyi szex következmény. Ne hidd, hogy egymásnak teremtett titeket az élet, sokkal inkább az van, hogy túl sokat dolgozol és elkerülnek a barátaid. Ha már megúszni nem tudod, legalább tanuld meg kezelni és légy tisztában a különböző stációk következményével.

copy.jpg

Szóval, tegyük fel, hogy egy jól menő cégnél épp egy jól menő állásod van és éjjel-nappal dolgozol a karrieredért. Aztán egyszer, észreveszed, hogy egyre többször megakad a pillantásod a kolléganődön. Persze lehet, hogy egy jó csaj, de az ilyen esetekben kialakuló románcok 70 %ka tuti azért jön létre, mert nem szól hozzád senki és hozzá sem szól senki. Ha őszinte tudnál ilyenkor magadhoz lenni, azt kéne mondanod, hogy magányos vagy. De ilyet az ember magának nem vall be. 

Ha tehát ilyen helyzetben úgy döntesz, hogy jöhet a románc, az a Te bajod! Ha viszont meg akarod úszni, menj el a haverokkal sörözni!

Nagyobb bajban vagy, ha főnök vagy és megtetszik egy alkalmazottad. Egy kutatás szerint a főnök-titkárnő viszonyból az esetek nagy százalékában házasság lesz. Szerencséd csak akkor lehet, ha egy veled egy szinten álló főnöktérsad lecsapja a kezedről a hölgyet pusztán azért, mert féltékeny. Ha nem, és házas vagy, jobb, ha már az elején elköltözöl otthonról!

Tehát már becsajoztál!

Vigyázz a pletykákra. A tuti lebukás a titkolózás illetve és a bújkálás. Két percen belül kiderül, ha a kávégép mellé szervezed a randid. Ilyet csak az igazán bénák csinálnak. Ha már csajozol, legalább légy nagyvonalú, menj el ebédelni egy nyilvános helyre, ott senki nem gondolj, hogy csajozol.

Ha Te vagy a főnök, kíméld meg a kollégáidat attól, hogy a konyhában romantikázól. Vagy, hogy egy meetingen feltünően kedves vagy. Ha már otthonról leléptél, legalább a munkahelyi morált ne tedd tönkre.

És ami a legnehezebb, ha vége van a flörtnek. Akkor cselekszel helyesen, ha őszintén beszélsz egy olyan dologról, ami bárkivel megtörténhet.

Végezetül pedig néhány dolog, ami tiltólistán van: a főnökasszony, a főnök felesége és soha ne szexelj a fénymásolón!

A bejegyzés trackback címe:

https://silverfox.blog.hu/api/trackback/id/tr95975566

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csii 2014.04.07. 20:36:22

A munkahelyi szex tobb dolog miatt is gaz. Egyreszt, mert munkahely, szoval nem kellene... masreszt milyen munka es milyen munkaero, ahol erre van ido?

audabu 2014.04.07. 22:50:12

Nem érteni! Lenni cikk írója külföldi, hogy nem ismerni magyar nyelv?

a nemzet fogatlan provokátora 2014.04.08. 01:11:07

Már miért lenne tiltva a főnökasszony?? Valaki az előrejutásnak épp ezt a módját választaja..

Aha, persze 2014.04.08. 09:12:13

@Csii: "masreszt milyen munka es milyen munkaero, ahol erre van ido?"

Igen, ismerem ezt a típust, a főnök nálunk is felteszi ezt a kérdést, hogy miért kávéznak a munkatársak, nálunk fel se vesznek olyat, aki cigizik (megkérdezik interjún), miért beszélgetnek néha, túl sokat járnak WC-re,..stb, stb, munka helyett mindent csinálnak. Ezt egyetlen főnök tehetné szóvá, aki hiteles, az, aki ezeket nem csinálja ugyanúgy. De pl. nálunk a főnök nem hiteles, ő ugyanezeket teszi, meg úgy, hogy együtt él a vezetőbeosztottjával. Persze ezt tiltja a cég policy, így titkolják, de hát 10 éve télen nyáron épp ugyanazokon a napokon mennek nyaralni. (és nem ez nem kisvállalkozás, ez egy multi)

A munkahelyi kapcsolat nem feltétlenül abból áll, hogy a munkahelyen romantikáznak, szexelnek munka helyett. Ott ismerik meg egymást, de otthon dugnak. Exbarátnőmmel munkahelyen ismerkedtem meg, de egyszer sem volt semmi a munkahelyen, max egy két lopott csók az elején.

pingwin · http://pingwin.blog.hu 2014.04.08. 10:09:39

@audabu: pont ezen gondolkodtam, hogy akkor nálam van a baj, hogy furának tűnik a fogalmazás, de ezek szerint gátlót vett be az író
süti beállítások módosítása