Minden, amit 50 felet tudni érdemes

Silver Fox

Esélyegyenlőség a munkaerőpiacon - ne csak beszéljünk!

2015. március 06. - nagymenő

Ha nőnap, akkor infógrafika. Ha csak egyet akarsz megnézni, ez legyen az!

cracking_the_case_magyar_verzio-page-001.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://silverfox.blog.hu/api/trackback/id/tr27246677

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Girhes Joe 2015.03.07. 10:18:34

Ha a bérszakadék igaz lenne, és nem statisztikai trükk (azaz VALÓBAN UGYANAZT a munkát mérnék össze, minden tényezővel együtt, mint pl. rendelkezésre állás), akkor minden valamire való kapitalista cég, cégvezér és hr-es a női munkavállalókat részesítené előnyben. A tapasztalati tény, hogy ez nincs így, automatikusan cáfolja a bérszakadékot. (A közszféráról meg beszélni se érdemes, mert ott kötött, nemektől függelten bértáblák vannak.)

droid_ · http://matyiszuro.blog.hu/ 2015.03.07. 10:59:19

hat ez nagyon gyenge lett. mar az elso grafikon is bullshit, aszondja nehany szakmara osszpontosulnak a nok, mikozben az abran egyetlen teruleten van ferfi tobbseg, a tobbi teruleten a nok vannak tobbsegben vagy egyenlo a reszvetel. tehat az egeszsegugy, oktatas, tarsadalomtudomanyok, human tudomanyok es muveszetek, jog es uzleti tudomanyok, nos ez igy egyutt: "nehany szakma".
süti beállítások módosítása