Minden, amit 50 felet tudni érdemes

Silver Fox

Amikor nem Pintér Sándor mondja meg, hogy milyen a közmunka!

2011. július 26. - nagymenő
Hi Steve Deepmart vagyok - magyar hangja Pintér Sándor lehetne - ez a kisfilm pedig a közmunka osztály munkájáról szól!!!
/üdvrivalgás/

A santa rosa-i közmunkások főnökei, instruktorai és maguk a melósok 10 percen át ecsetelik, hogy mi hasznosat tesznek azért, hogy Santa Rosa egy jobb hely legyen. Mindegy, hogy utcatábla szerelőkről vagy útépítésről van-e szó. Ja és persze vannak a gátépítésen dolgozók. Aki végignézi tényleg úgy gondolja, hogy ha nem is a legjobb dolog közmunkásnak lenni, de nem is olyan szar. A város egészen biztos, hogy szebb lett.

Ez még nem minden. A közmunkás jól érzi magát, a munkája értelmét látja,de..... lehet még fokozni! A közmunkásság újságja és programjai új távlatokat adnak Amerikában az munkanélkülieknek. A közmunkásság, mint értékteremtő, mint a gazdaság valódi motorja, nem pedig mint valami tanulatlan csűrhe jelenik meg. /elég az első 10 mp-t megnézni/

Az Amerikai közmunkaprogram csúcsa azonban Hollywood-ban érhető tetten, amikor már a Universal Studio-ban is téma a dicsőséges közmunka. Előttem van, amint a 13. kerületi József Attila színház elbocsátott ámde munkara bírt színészei Nemcsák Károly vezetésével Etyeken a Korda Stúdióban szórakoztatják az odalátogatókat.

Szóval a Magyar Munka Terv készítőinek még van mit tanulniuk arról, hogyan kell kevésbé megalázó, amde hatékonyabban csinálni a közmunka kérdését!

A bejegyzés trackback címe:

https://silverfox.blog.hu/api/trackback/id/tr113101221

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása