Minden, amit 50 felet tudni érdemes

Silver Fox

1% - 100 munkanélküliből 1-nek van esélye dolgozni!

2011. augusztus 11. - nagymenő

A Munka Törvénykönyve, vita, statisztika és a valóság! 2008 óta nem volt olyan kevés álláslehetőség mint ma. A legnagyobbnak nevezett portálon egy egyszerű összeadással ellenőrizni lehet, hogy a nagyjából 550 ezer munkanélküli nagyjából 5 ezer munkalehetőség közül válogathat. /www.professon.hu/ Ez pedig azt jelenti, hogy 100 munkanélküli közül max 1-nek van esélye arra, hogy dolgozhasson. Ha megfelel!

Ehhez jön most a CHF válság. Ahogy a lakáshiteleseknél is kellett egy kis idő, hogy a kollapszus bekövetkezzen, a cégeknek is kell még néhány hónap. Az első aki feladta a balatonalmádi RAMADA Hotel. Béke poraira. Szobalányok, recepciósok és a többiek az utcán vannak. A szezon vége után esélyük sincs arra, hogy munkát találjanak.

A következő hónapokban várhatóan egyre több cég kényszerül majd arra, hogy lehúzza a rolót.

A kormányzat, a pénzügyi szektor és a jóságos politika kizárólag a lakáshitelesek megsegítésével törődik és alig figyel a vállalkozásokra, amelyek munkát tudnak adni. Pedig nem ártana, mert miből fogják a bérleti díjat fizetni az ócsai lakóparkban a bedőlt lakáshitelesek, ha ne lesz munkájuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://silverfox.blog.hu/api/trackback/id/tr503146581

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása