Minden, amit 50 felet tudni érdemes

Silver Fox

Szuperhősök munkában

2013. február 07. - nagymenő

Ugye jó lenne megállítani az időt, hogy kész legyen az a bizonyos prezentáció estére? Hasznos lenne, ha tudnánk olvasni a főnök gondolataiban? Beteg a gyerek, de vár a határidős munka? Jó lenne egyszerre két helyen lenni! A hrdailyadvisor megszavaztatta látogatóit arról, milyen szuperképességekre lenne szükségük ahhoz, hogy hatékonyabbak legyenek a munkahelyükön.

red-superhero-cape-802387.jpg

Az alapválaszték:

Megállítani az időt.

Befolyásolni mások viselkedését.

A képesség, hogy egyszerre legyünk több helyen.

Jövőbelátás.

A lista persze bővíthető, tetszőleges szuperképességekkel.

A szavazatok alapján a listát a jövőbelátás képessége vezeti, 37%-kal. Ezt 24%-kal követi a képesség, hogy megduplázzuk saját magunkat. A dobogó harmadik fokán az idő megállítása szerepel.

Az olvasók javaslata alapján a további hasznos szuperképességek:

„Kiragyogni” az értekezleteken.

Mindentudás.

Telekinézis.

Gondolatolvasás.

Néhány kommentelő pedig a nem éppen szuperképesség kategóriába tartozó, és hatékony munkavégzés szempontjából nehezen értelmezhető képességet jelölt meg, mint például a narkolepszia.

A bejegyzés trackback címe:

https://silverfox.blog.hu/api/trackback/id/tr355067034

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása