Minden, amit 50 felet tudni érdemes

Silver Fox

Zsonglőr, kócsagőr, bulifotós – nyári munkák diákoknak

2013. április 26. - nagymenő

A nyár gyakorlatilag egyik pillanatról a másikra megérkezett, és hamarosan kezdődik a szünidő is. A különböző állásportálokon pedig sorra jelennek meg a nyári munkalehetőségek diákoknak. Jellemzően bolti kisegítőket, gyorséttermi eladókat, szórólapozókat és borítékcímzőket keresnek, de akadnak érdekesebbnek tűnő lehetőségek is.

summerjobs.jpg

Nyaralás és munka egyben? A Balaton partján várják a jó úszókat, vízimentőnek. A napi bér mellett szállást is biztosítanak. A jelentkezőknek egy kilenc napos tanfolyamot is el kell végezniük.

Előzetes tanfolyam nincs, kész repertoárral kell rendelkezniük azoknak, akik nyáron zsonglőrködésből szeretnének egy kis mellékest összehozni. A feladat: vendégek szórakoztatása, zsonglőr mutatványok bemutatása.

Ha valaki inkább pihenéssel, szórakozással töltené a nyarat, mindehhez pedig trendi frizurát szeretne, fizetnie sem kell, sőt, ő kap pénzt, ha szombatonként hajmodellnek áll. A toborzók divatos, hordható és extrém frizurát ígérnek, és garantálják, hogy a hajad nem lesz kék vagy piros.

Nemzeti parkjaink ifjú kócsagőröket toboroznak. A feladathoz az elhivatottság és természettudományos érdeklődés mellett jó kommunikációs képesség is kell, méghozzá szóban és írásban egyaránt. Nem a kócsagokkal kell beszélgetni és levelezni. Az ifjú kócsagőr bekapcsolódhat természeti nevelési, oktatási tevékenységekbe, szakmai csoportok vezetésébe is.

Hamupipőkék figyelem! Pécstől nem messze egész napos munkára keresnek magválogatókat. Ideális azoknak, akiket nem hívnak meg a buliba. Bár, akit nem hívnak, de szeretne ott lenni, bulifotósnak is állhat, ugyancsak Pécsett. A hirdetésből kiderül, hogy ez nem egyenes út a meggazdagodáshoz. Inkább bulizni és fotózni szeretőket keresnek, mint olyanokat, akiknek a pénz számít.

A bejegyzés trackback címe:

https://silverfox.blog.hu/api/trackback/id/tr185247687

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása