Minden, amit 50 felet tudni érdemes

Silver Fox

A foci VB rabszolgái - az önkéntesek élete

2014. június 18. - nagymenő

15 ezer önkéntes munkája segíti a brazil foci VB rendezőit. Bárki mehetett, akár Európából is, akár nyelvtudás nélkül is, aki kitöltötte a jelentkezést biztosító online kérdőívét és aki vállalta, hogy a saját pénzén elutazik oda valamint fizeti az ott tartózkodásának költségeit. És akinek volt ennyi pénze és ideje, abból remek rabszolga lett Braziliában.

2118753_full-lnd.jpg

Önkéntesnek lenni Braziliában csak annak éri meg, aki ott lakik és akinek nincs mit ennie. Kis túlzással ez a helyzet. Egy önkéntes program általában jó dolg. Jó lehető arra, hogy az ember kipróbálja magát, hogy tesztelje a képességeit. Braziliában azonban más a helyzet.

Aki önkéntesnek akart menni két dolgot mindenképpen be kellett vállalnia: napi 10 óra munka és legalább 20 nap a VB ideje alatt, INGYEN!

A szervezők kizárólag a tréningeket, a rendezvények helyszinére való eljutást valamint a 10 órás munka alatt egyszeri étkezést biztosítanak.

Meccset nézni tilos, csak akkor, ha szüneted van és akkor is csak a sátorban a kivetítőkön. Az önkéntesek nem mehetnek be a meccsekre a szabadnapjaikon, nincs számukra fenntartott terület.

Aláírás-vadászok ne menjenek önkéntesnek, a focistákat ilyenekkel zaklatni TILOS!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://silverfox.blog.hu/api/trackback/id/tr936355805

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása