Minden, amit 50 felet tudni érdemes

Silver Fox

5 dolog, amiért ne irigyeljük az úszómestert

2014. augusztus 11. - nagymenő

30 fok van, kánikula. Ilyenkor mindenki egy medence partján akar henyélni. Az álom állás pedig az úszómestereké - legalábbis gondolják sokan. Az igazság azonban az, hogy az újdonság erejével ható első három nap után érdemes kétszer is meggondolni, hogy úszómesterkedik-e az ember.

Ha azt gondolog, hogy le lehet barnulni annyira, hogy már ne kelljen magad krémezni, tévedtél.

1krém.jpg

Ha kihagyod így jársz. A nyár végére pedig úgy nézel ki, mint akin állandóan van fürdőruha, még akkor is, amikor már nincs.

2égés.jpg

Az úszómesteri munka pont akkor kezdődik, amikor kinyit a strand - reggel 6-kor. Ilyenkor érkeznek az alvászavarukkal kezdeni semmit nem tudó nyugdíjasok, aki miatt Te már ott vagy.

korai.jpg

Az úszómestereket leginkább azért szokták irigyelni, mert a közhiedelem szerint reggeltől-estig bámulhatják a csajokat. Ez igaz, de reggeltől-estig leginkább a csajok anyukái süttetik magukat. Amilyen például a képen látható hölgy is. 

csoki.jpg

És akkor még nem is beszéltünk a "kőműves dekoltázsokról", amiből minden valamire való strandon szaladgál néhány.

segg.jpg

Úszómesterek körében végzett kutatás alapján a napjuk 70%-át azzal töltik, hogy a vizen úszó legkülönfélébb dolgokat lehalásszák. És a szerencsészek azok, akiknek csak az úszószivacsokat kell összeszedniük.

szétszórt.jpg

Az azonban tény - minden kín és szenvedés ellenére - hogy az úszómesterek sosem érzik azt, hogy négy fal közé szorították volna őket egy sötét verembe.

sötétló.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://silverfox.blog.hu/api/trackback/id/tr896594623

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

diszkriminans (törölt) 2014.08.11. 16:15:54

Én akkor nem irigyeltem az úszómestert, aki ebben az esetben hölgy volt, mikor matt részegeket kellett kiparancsolnia a medencéből.
süti beállítások módosítása