Minden, amit 50 felet tudni érdemes

Silver Fox

A 7 legborzalmasabb meló

2014. szeptember 19. - nagymenő

Patológia
Nem, még csak nem is a hullák miatt. Van az úgynevezett szervláda, egy nagyjából 30 literes hordó: ebbe kerül az amputált testrész, sérült szerv, kioperált daganat, placenta, eltávolított bőr – minden, ami a műtétek során kikerül az emberekből. Ha a láda megtelt, megsemmisítik a tartalmát.

műtő.gif

Kórházi mosoda
Az egyetlen dolog, amit az ott dolgozók tudnak, eleve nem túl biztató: minden, amit kimosnak, egy beteg emberé volt. Ez a jó eset. Rossz esetben a beteg összehányta és összevérezte az ágyát, végül az ágytál teljes tartalma a lepedőjére dőlt.

mosoda.gif
Vágóhíd
Ez gyakorlatilag egyenlő azzal, hogy hóhér vagy. Az előkészítéstől a tényleges kivégzésig rengeteg borzalmas munkafázisban veszel részt, és akkor nem beszéltünk a nyúzásról vagy a kivéreztetésről. A munkád eredménye pedig vákuumcsomagolva a hűtőpultban…

vágóhíd.gif

Tehenészet
A feladat pedig az inszemináció, vagyis a tehenek mesterséges megtermékenyítése. De gondoljuk csak végig, hogy mi kell ehhez még. Egy találka a bikával. Ez az a munka, amire szintén érvényes, hogy nyavalyoghatunk ugyan, de ez igazából az állat számára a legborzalmasabb.

tehen2.gif
Mobilvécék takarítószolgálata
Amíg tízezrek tombolnak a nagyszínpadnál, a szép sorban lerakott toitoi-okat valakinek ki is kell takarítania. A szippantós ürítés se kutya, de a takarítók, akik menetközben helyreállítják odabent a rendet, sokszor a poklok poklát élik át. Ha már itt tartunk, a vécésnénik sem csíptek meg éppen álommelót.

wc.gif
Temetkezési vállalat
Szlogen: hullaszállítástól hullamosásig minden. Nem szorul magyarázatra.

tem5.gif
Detoxikáló
Az dühöngő részegtől a fennakadt szemű, agyonnarkózott tinédzserig rengeteg izgalmas emberbe botlik az itt dolgozó – legyen az ápoló, segédápoló vagy orvos. A küldetéstudat szép dolog, de kívülállóként nehéz elképzelni, hogy ezt a munkát TÉNYLEG lehet szeretni.

hanyas.gif

A bejegyzés trackback címe:

https://silverfox.blog.hu/api/trackback/id/tr376711365

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

yaffa · http://www.yaffa.blog.hu 2014.09.20. 10:29:22

Röviden összefoglalva: Gyerekesen nevetséges :D
Nézd meg bármelyik ismeretterjesztő csatorna sorozatát a piszkos munkákról, és lesz fogalmad róla mi a szar munka.

murray 2014.09.20. 10:41:42

jaja. ássál egy 3 m mély gödröt kézzel a csatornának a sárban, vagy talicskázzál ki 5 köbméter sittet hegynek fel , vagy fessél , csiszolj dzsuvás menyezettet amig leszakad a kezed, , és majd megfulladsz a portól és a festékszagtól, pakolj, emelj, nyögj és anyázd az egészet. még jóhogy a sör tompitja.

Dr_utcai_arcos 2014.09.20. 10:48:09

Láttam mobilwc takarítót. Nagy cső bedug, szmötyi kiszív, slaggal leveret, fertőtlenítőlötty a lyukba. Akár öltönyben is csinálhatná...

mojoking77 2014.09.20. 10:55:37

Haat igen, elotte is megirtak mar, de:
-Borzasztoan elnagyolt, at nem gondolt, gondolom kotelezoen leadando fercmu.

takaba 2014.09.20. 11:05:10

Ez csak arról szól, hogy az ismeretlen szerző mitől borzad. Az ő személyes finnyogása mindez, nem a hét legborzalmasabb munka. Helyesebb lett volna úgy megírni, hogy "kedves naplóm, nehari, hogy írok beléd, ezektől behányok, lájkoljátok ti is". Emellett agresszív dolog egy írásban az olvasóra erőltetni a csendőrpertut, egyáltalán őt bevonni a szövegbe, ez nem profi. Az ízléstelenül hatásvadász képekről meg már ne is beszéljünk. A szöveg olyan, mint egy általános iskolás blogger rémüldözése, amit megoszt a borzadó kis haverjaival. Egy eldugott kis blogban oké, de egy vezető online napilap felületén azt is komolytalanná teszi.

Túrós (törölt) 2014.09.20. 12:34:32

Én eddig úgy tudtam a vendéglátóiparban vannak a legszarabb melók, esetleg még a teszkóban

031052 2014.09.20. 15:17:16

@murray: ezért találták ki a gépeket

@Túrós: jaj tényleg nagyon borzalmas a tesco, csak mert nem járkálhatsz ki 5 percenként szünetre

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2014.09.20. 15:28:07

1 hétig nem neteztem és eszembe jutottak az ilyen tökéletes értelmetlen-infantilis körök, mint ez is, a bújtatott bulvárműfaj java. Nem voltak illúzióim, hogy szőrén-szálán eltűnik, de nem esik jól belefutni már rögtön így az elején megint. Ki fog engem ápolni? Írjatok jó blogokat.

csedársajt 2014.09.20. 15:45:26

Kórházban melózni nem vidám dolog, de még mindíg sokkal simább történet, mosodával és vödrökkel együtt, mint pl tüzoltónak vagy mentősnek lenni.

A vágóhíd óriási ökörség, a "borzalmasnak" tartása csak azt mutatja, valahol nagyon kezd ez a világ elcsesződni.
Nagyfater hentes volt, isten nyugosztalja, kb 5 évesen sírtam a malac miatt utoljára.

Pedig akkoriban vidéken még nem épp emberségsen csinálták, és nem volt evvel senkinek gondja, pedig a fél falu malacvisitásra ébredt ilyenkor, és a dolog bizony nem pár másodpercig tartott.

Btw akkoriban(!) a lelátogató klf.- városi rokonok sem estek 1 hétre letargiába és leki búskomorságba, sőt örömmel vitték irodista munkahelyükre a "házi!" feldarabolt, megfőzött, sütött, darált, betöltött, stb malacdolgokat.

Túrós (törölt) 2014.09.21. 12:09:39

@031052: hát ööö én úgy hallottam hogy kb szinte soha, de azért kösz hogy rögtön egy lógós fasznak gondolsz.
süti beállítások módosítása