Minden, amit 50 felet tudni érdemes

Silver Fox

Ilyen nincs, és mégis van! Állások, amelyekről soha nem gondoltad volna, hogy léteznek

2014. november 14. - nagymenő

A legnagyobb hőségben is hatékony a dezodorod? Légy hálás a vegyészeknek, akik kifejlesztették, és persze annak is, akinek nem volt büdös egy kicsit furcsa munka. Ő a szag ellenőr. Igen, pont úgy, ahogy képzeled. Álló nap hónaljakat szagolgat. Az ő orrán múlik, mi kerül végül a polcokra.

Voltál már I-MAX moziban? A fantasztikus, életnagyságnál is hatalmasabb képek nem lennének olyan tűélesek, ha a képernyőt vastagon borítaná a kosz. Bár a speciális mozivásznat gyakran tisztítják, úgy vonzzák a port, hogy a takarítóknak egy-egy alkalommal háromszor is ki kell üríteniük a porszívót.

a1.jpg

Amikor belebújsz egy vadonatúj cipőbe, valószínűleg nem jut eszedbe, hogy külön felelőse van a tökéletesen ráncmentes felületeknek. A ráncvadász több mint minőségellenőr. Nem csupán ellenőriz, hanem speciális vasalójával tükörsimára vasalja a lábbeliket.

a3.jpg

 

Ha bárki azzal vádolna, hogy nem vagy képes másra, mint egész nap a kanapén heverészni, ne sértődj meg. Vedd úgy, hogy ez is egy karrier tanács. Bár a nagyobb bútoráruházakban láthatod, ahogy gépek tesztelik az ülőalkalmatosságokat, a gyártók alapvetően embereknek, és nem robotoknak terveznek. Vagyis kell valaki, aki kipróbálja a kanapékat. Ücsörög, heverészik, forgolódik, hempereg. Kilenctől ötig. Az más kérdés, hogy otthon hogy pihen.

a4.jpg

Ha a kutyák és macskák tudnának beszélni, nem lenne szükség az állateledel kóstolókra. De állítólag vannak – referálnak az ízről, textúráról, mint az étterem kritikusok. Mondjuk nekem ez akkor is kissé fura. Egyrészt a kutyák és macskák egyértelműen jelzik, milyen eledel ízlik nekik. Másrészt ízlések és pofonok… Én például bírom a chilis csokit, amire egy macska rá sem néz, viszont biztosan nem ennék egeret.

a5.jpg

A golfpályákon mindig van egy kis tó. Vajon mit rejt? Persze, hogy golflabdákat. Meg búvárokat, akik a labdákat vadásszák. Egész iparág épült a golf-búvárkodásra, ugyanis jól lehet vele keresni. A használt labdákat felvásárolják és használják a tanfolyamokon.

a6.jpg

Jó játék a hullámvasút. Már ha bírja az ember gyomra. Mindig akad azonban egy-két ember, aki elszámítja magát. Na, utánuk gyorsan kell takarítani. Erre a nagyobb vidámparkok külön takarítót alkalmaznak.

a8.jpg

„Ettől a csodabogyótól 10 kilót fogytam 5 perc alatt! Megmentette az életemet!” Ugye te is olvastál már hasonlót egy-egy termék honlapján? A lelkes vevő valószínűleg nem a bogyóért hálás, hanem a fizetési csekkért, amit a hozzászólásáért kap. A csodaszergyártókón kívül éttermek és szállodák is szívesen alkalmaznak bér-dícsérőket.

a12.jpg

Milyen jó is lenne a tengerparton, kókuszpálmák alatt sétálgatni! Ahhoz azonban, hogy a romantikus andalgás ne jelentsen közvetlen életveszélyt, sok ember munkája szükséges. Ők azok, akik leszedik a gyümölcsöket, mielőtt azok maguktól lepottyannának, például a gyanútlan turisták fejére.

a13.jpg

Más sport trófeáktól eltérően Stanley Kupa csak egy van. A talapzatába minden évben belevésik a győztes csapat nevét, állandó otthona pedig a Hoki Hírességek Csarnoka. Mivel a kupa igen értékes, külön őre van. Ő kíséri a versenyekre, és gondoskodik a relikvia biztonságáról.

a14.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://silverfox.blog.hu/api/trackback/id/tr996896965

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

IamTwo 2014.11.16. 00:44:32

Néhányszor már én is megkóstoltam a macskakaját, csak hogy tudjam, mit adok a vadállatnak itthon :)
süti beállítások módosítása