Minden, amit 50 felet tudni érdemes

Silver Fox

Te hol dolgoznál ingyen?

2010. december 10. - pattani

Igen, jól érted, ingyen dolgozni. Bár nálunk nincs ennek akkora hagyománya, külföldön egyre természetesebb az önkéntesen végzett, jótékonysági munka. Természetesen az ilyen fajta munkának több típusa is van: van, amikor az ember puszta jóindulatból, és segítőszándékkal végez valamiféle munkát (mint például különböző katasztrófa helyzetekben), mások azonban csere üzletet kötnek. Így lehet az ember például recepciós munkájáért cserébe ingyen bejáratos egy-egy múzeumba, vagy szemétgyűjtéséért élvezheti a nyári fesztiválokat.

Természetesen külön kategóriát képez a nem szándékolt önkéntes munka, amikor az ember kénytelen az iskolapadból leendő papírjának megszerzéséhez ingyen munkát vállalni.

De kicsit visszakanyarodva az eredeti kiindulóponthoz, az ünnepek közeledtével talán gyakrabban jut eszünkbe segíteni, ingyen munkánkat felajánlani embertársainknak. Te végzel általában/vagy kifejezetten karácsony táján valamilyen jótékonysági munkát?

A bejegyzés trackback címe:

https://silverfox.blog.hu/api/trackback/id/tr722507153

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása