Minden, amit 50 felet tudni érdemes

Silver Fox

Feltöltődés a pihenésben ABC-je

2010. december 21. - pattani

Az előző bejegyzésemben  ajánlottam egy linket, melyben a stresszcsökkentő ABC ötleteit olvashatjátok. Angolul. Ezért elkezdtem lefordítani azoknak is, akik kevésbé értik a nyelvet. Íme, az eredmény első része:

Aludj!

A NASA szerint egy 26 perces szundítás 34%-kal fokozhatja a munkahelyi teljesítményt. A napközbeni alvás jobbá teszi a hangulatot, a kreativitást, és a koncentrációt, amelyektől jobban tudunk dolgozni. Sok cég alkalmazza már ezt a módszert, és alakít ki pihenő szobákat. Ha a tiéd nem, bármikor lekuporodhatsz az asztal alá az irodában… J

Beszélj

Hányszor fordult elő a munkahelyeden, hogy feleslegesen végeztél el dolgokat, mert valaki megcsinálta, vagy a projektet törölték? Sok frusztrációt tudsz elkerülni egy kis kommunikációval!

Csak mondd: semmiféleképpen

Hagyd abba az embereknek való örömszerzést! Ők nem hálálják meg, és ez megöl! Oké, talán egy kicsit drámainak hangzik, de legalább érted a képet. Ha te vagy az a munkatárs, aki mindig plusz munkát kap, kezdd el visszautasítani (udvariasan, természetesen)!

A bejegyzés trackback címe:

https://silverfox.blog.hu/api/trackback/id/tr362529704

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása