Minden, amit 50 felet tudni érdemes

Silver Fox

A legjobb szakmák - 2011

2011. január 10. - pattani

A szoftvermérnököket irigyli egész Amerika!

A CareerCast által végzett felmérés szerint Amerikában a 10 legjobb szakma 2011-ben sorrendben: szoftver mérnök, matematikus, aktuárius, statisztikus, számítógép-rendszer elemző, meteorológus, biológus, történész, matematikus, fogászasszisztens.

A szempontok a kellemes munkakörnyezet, a jó fizetés és a megfelelő munkabiztonság voltak, ami alapján a dolgozók a 200 szakma közül választhatták ki a szerintük legjobb szakmát. Az persze, hogy Amerikában statisztikusnak lenni jó dolog, nincs feltétlenül egyenes arányban azzal, hogy ez nálunk is így lenne. Bár a lista évek óta viszonylag stabil, és nyilván nem meglepő, hogy a legjobb szakmák magasabb szintű képzettséget kívánnak, azért érdekes lehet, hogy a magyar munkavállalók szerint melyik a legkielégítőbb munkahely. Szerintetek?

A bejegyzés trackback címe:

https://silverfox.blog.hu/api/trackback/id/tr142574041

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása