Minden, amit 50 felet tudni érdemes

Silver Fox

Életet mentő életmentő - kirúgva

2013. szeptember 17. - nagymenő

Egy rossz vicc, idétlen facebook poszt. Sok fura oka lehet annak, hogy valakit kirúgnak a munkahelyéről. A huffingtonpost.com összegyűjtötte a  legidiótább felmondási okokat. A listára amúgy ráadásként simán felkerülhetne egy múlt heti hazai történet is.

  1. Devin McClean megakadályozta, hogy kirabolják az üzletet ahol dolgozott. Kár volt. Dicséret, vagy vállveregetés helyett a felmondását kapta. Az indok: saját fegyverével ijesztette el a rablókat, ami nem szabályszerű.
  2. Egy pincérnőt azért rúgtak ki az állásából, mert egy közösségi portálon megosztott egy nyugtát. Borravaló helyett ugyanis egy pap a következő üzenettel örvendeztette meg: „Az egyháznak 10% jár. Miért adnék itt többet?”
  3. A „baywatch” fiúknál sem úgy mennek a dolgok, mint a sorozatban. Tomas Lopeztől azért váltak meg munkaadói, mert kimentett az óceánból egy fuldoklót. Hogy ez lenne a dolga? Nem. Neki egy adott partszakaszt kellett volna figyelnie őrhelyéről, amit elhagyott.
  4. Egy Las Vegasi vezérigazgató 22 munkatársát rúgta ki, Obama újraválasztásának másnapján. Úgy nyilatkozott: „előre megmondtam, hogy a választásoknak következményei lesznek.”
  5. Éhes gyerek, üres zsebbel. Amerikában is van ilyen. Egy iskolai büfé dolgozója megsajnálta a srácot, és ingyen adott neki ennivalót. Az állásába került. Az igazsághoz tartozik, hogy az ügy akkora felháborodást váltott ki, hogy végül visszavették a munkahelyére.
  6. A Barclays korábbi alkalmazottja, Rachel Welsh beperelte a céget. A hölgyet azután rúgták ki, hogy kiderült, a fia rákos. A munkaadói szerint ugyanis nem tudta volna ellátni a feladatait, ha túl sok időt kell a kórházban töltenie beteg gyerekével.
  7. A Harlem Shake-et, bár nagy divat volt, nem mindenhol tolerálták. Az őrült tánc 15 ausztrál bányász állásába került.

+1 Ki ne hallott volna arról, hogy a múlt héten elbocsátották szolfézstanárnői állásából az X-Faktor egyik szereplőjét, mert az adásban „hörögve” énekelt.

A bejegyzés trackback címe:

https://silverfox.blog.hu/api/trackback/id/tr375521033

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása