Minden, amit 50 felet tudni érdemes

Silver Fox

Németül burkolót, szexmunkás titkárnőt és juhászt keresnek!

2011. július 21. - nagymenő

Fúróval, a főnök szerszámával vagy birkával mindegy is, dolgozni pedig lehet. A napi Expressz állshírdetéseiből világosan kirajzolódik miért akar összedőlni a magyar építőipar. A csajok kelendőbbek mint valaha és újra megjelent az igény a juhászok iránt.

Uborkaszezonos megállapítás, hogy megy az agyelszívás, de hogy ilyen nyíltan. Az expressz egyetlen napi példányában legalább 3 tucat olyan hírdetés van, amelyik többé kevésbé specifikálva de építőipari munkásokat keres. A Moszkva tér már valószínűleg üres, annyi mindenkit keresnek. 

A csajokat is viszik amerre csak euróval fizetnek, de a legjobb, hogy mostmár egy fikarcnyit sem adnak a hirdetők arra, hogy leplezzék kicsit azt, hogy mi is a pontos elvárás. Reggel 9, a főnök szobája, szexmasszázs, happy finish!

Az ősinek nevezett munkával kapcsolatos lankadatlan érdeklődés mellett megélénkülni látszik a tradicionálisabb, magyar végzettségek iránt is a kereslet. Íme a két gyöngyszem!

Juhásznak és halőrnek lenni jó dolog. Kell hozzá monotóniatűrés, meg egy jó vastag kabát, hogy meg ne fagyjon az ember.

A rövid álláshírdetési összefoglalónk is mutatja, hogy a fenének sem kell az a sok pszichológus, meg filozófus. Műszakis még csak-csak. Nos ennek ismeretében tűkön ülve várjuk, hogy mit hoz a ma esti nagy pontszám show. A szerencsések lehet, hogy azok lesznek, akik kimaradnak az egyetemekről, mert ahogy a példák mutatják kétkezi munkásra valóban nagy az igény!

A bejegyzés trackback címe:

https://silverfox.blog.hu/api/trackback/id/tr233086521

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása